20 Haziran Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor’da kalan beş kişi finale gitmek için büyük bir mücadele veriyor. Survivor son bölümde bu haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Peki, dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme adayı kim oldu?

21.06.2021-17:19 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-17:19) 20 Haziran Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021’in 20 Haziran Pazar günü yayınlanan bölümünde bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Bu dokunulmazlık oyununu kazanan aday, bu hafta potaya girecek olan ikinci adayı belirledi. Perşembe günü yayınlanacak yarı finalden önce heyecanın dorukta olduğu Survivor’da yarışmacılar kıyasıya bir mücadele sergiledi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununun ilk etabında Aleyna, Poyraz ve Ayşe direkt yarı finale kaldı. Öte yandan bu turu 3-0’lık skor ile tamamlayan İsmail Balaban yarı finalde Poyraz ile eşleşti. Ayşe ve Aleyna ise diğer eşlesen iki yarışmacı oldu. Aleyna, geriden gelerek 5-2’lik bir skorla Ayşe’yi eledi. İsmail Balaban ise Poyraz’ı 5-3 yendi. Böylece dokunulmazlık oyununun finalinde İsmail ve Aleyna karşı karşıya geldi. İsmail, Aleyna’yı 5-2 yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Geçen günlerde sembol ödülünü kazanarak adını yarı finale yazdıran İsmail, bireysel dokunulmazlığı kazanarak bir isim söylemeye de hak kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM?

Yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı ‘kimin ismini veriyorsun’ sorusunu bu kez İsmail’e yöneltti. Bu hafta oynanan ilk bireysel dokunulmazlık oyununu Aleyna kazanmıştı ve Ayşe’yi potaya göndermişti. Bu dokunulmazlığı kazanan İsmail ise, Poyraz’ın adını söyledi. Böylece Mavi Takım’ın iki yarışmacısı da eleme potasına girdi. Poyraz ise adının söylenmesi üzerine bu hafta performansının düştüğünü ve sevdiklerini hayal kırıklığına uğrattığı için üzgün olduğunu ifade etti. Bu hafta bir bireysel dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. Bu oyunun kazananının da isim söylemesi üzerine üç isim potaya girecek. Bu hafta bir yarışmacı daha elenecek, geri kalan dört yarışmacı ise yarı finale çıkacak.

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor final tarihi belli oldu. Survivor’da yarı final ve final İstanbul’da yapılacak. Survivor’ın yarı finali 24 Haziran Perşembe günü, finali ise 25 Haziran Cuma günü ekranlara gelecek. Survivor’ın yarı finalinde dört isim karşı karşıya gelecek. Yapılan sembol oyununu kazanarak İsmail , bu dört isim arasına adını yazdırdı. Diğer üç isimin kim olacağı bu hafta yapılacak eleme ile belli olacak. Şuanda potada Ayşe ve Poyraz bulunuyor.

SURVİVOR POYRAZ KİM? 

Poyraz ismini kullanan yarışmacının asıl adı Yiğit Poyrazdır. Survivor Poyraz, 26 Aralık 1994 yılında dünyaya geldi. Bodrum'da büyüyen Poyraz, Robert Koleji'ni yatılı olarak kazanması ile İstanbul'a geldi. Robert Koleji'nden sonra Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümüne başladı. Üniversitedeyken değişim programı ile bir yıl Avustralya'da Sidney Üniversitesi'nde öğrenim gördü. 

8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, iki senedir halaları ile birlikte tekstil alanında çalışıyor. Survivor'ın başından beri Mavi Takım'da yarışan Poyraz, finalin en güçlü isimlerinden biri olarak görülüyordu. Yarı finalden önce Poyraz'ın potaya düşmesi, izleyicileri şaşırttı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal