20 günlük evli çiftin tartışması kanlı bitti! 1 kişi hayatını kaybetti

20 günlük evli çiftin tartışması kanlı bitti. Diyarbakır’da yeni evlenmiş olan 22 yaşındaki Baran U. ile 23 yaşındaki eşi E.U nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma çok geçmeden kavgaya dönüştü ve tarafların aileleri de olaya katıldı. Yaşanan olaylar sonucunda damat yaşamını yitirdi.

13.08.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 13.08.2022-17:51) 20 günlük evli çiftin tartışması kanlı bitti! 1 kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır’da 20 gün önce nikahlanan 22 yaşındaki Baran U. ile 23 yaşındaki eşi E.U arasında nedeni belirsiz bir şekilde tartışma çıktı. Yaşanan tartışma şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Sonrasında ise kavgaya tarafların aileleri de dahil olunca bıçaklar çekildi. Yaşanan bıçaklı kavga sonucunda damat Baran U. kavgada hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Evli çiftin tartışması kanlı bitti

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Lezgin Avcı Caddesi’nde yaşanan olayın başlangıcı 20 gün önce evlenmiş olan 22 yaşındaki Baran U. ile 23 yaşındaki E.U arasında oldu. Bilinmeyen bir sebepten dolayı sözlü tartışmaya giren çiftin kavgasına aileler de dahil olunca kavga büyüdü. Kavgada bıçakların çekilmesiyle beraber damat Baran U. hayatını kaybetti.

Diyarbakır evli çift

Damat kavgada yaşamını yitirdi

Kavga sırasında 7 bıçak darbesi alan damat Baran U. Selehaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Damat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili olarak geniş bir soruşturma başlatırken, Baran U.’nun ölümüne sebep olan saldırganların yakalanması için operasyon başlattı. Baran U.’nun ise otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldığı öğrenilirken, kavgada yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal