2 yıllık üniversite taban puanları kaç? İki yıllık üniversitelerin taban puanları ve kontenjanları ne zaman açıklanacak?

Üniversite sınav sonuçlarına sayılı günler kalmasıyla beraber adaylar planlamalarına başladı. Tercih zamanı sıkışmamak adına okulları araştırmaya başlayan adaylar 2 yıllık üniversite taban puanlarını ve kontenjanlarını internet üzerinden aratmaya başladı. Ön lisans bölümleri YKS taban puanları, kontenjanlar ve başarı sıralamaları haberimizde yer almaktadır

13.07.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-09:16) 2 yıllık üniversite taban puanları kaç? İki yıllık üniversitelerin taban puanları ve kontenjanları ne zaman açıklanacak?

2 yıllık bir okulda okumak isteyenlerin yalnızca TYT sınavına girmeleri yeterli olurken üniversite sınav sonuçları için de zaman daraldı. Sınava giriş yapan adaylar şimdiden araştırmalara başlarken 2022 ön lisans üniversite taban puanları merak konusu oldu. 2022 YKS 2 yıllık üniversite taban puanları ve detaylar...

YKS 2 yıllık bölümler ve taban puanları açıklandı mı? 

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavlara ait takvim yayınlanmasıyla beraber YKS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. 20 Temmuz'da açıklanacak olan üniversite sınav sonuçları öncesinde adaylar üniversitelere ait puan, kontenjan ve başarı sıralama detaylarını araştırmaya başladı. Fakat henüz okullara dair bilgiler yayınlanmadı. Değerli okurlarımız için açıklama yapıldığında detaylara haberimizde yer vereceğiz.

2 yıllık üniversite taban puanları ve kontenjanlar

YKS sonuçları erken açıklanır mı? 

Üniversite sınavına giren binlerce aday sonuçların erken açıklanıp açıklanmayacağına yanıt aramaya devam ederken konu hakkında resmi bir açıklama söz konusu değildir. Her sene belirtilen tarih de açıklanan sonuçların bu sene de aynı düzende gitmesi aşikar. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal