2 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 2 Şubat tahmin raporunu yayınlandı. Bugün Ege ve Karadeniz'de lodosun hakim olması tahmin ediliyor. Diğer taraftan iç ve doğu bölgelerde sıcaklıkların 2 - 5 derece arasında yükselmesi yurt genelinde de mevsim normal sıcaklıkları üzerinde olması öngörülüyor. Bugün hava nasıl?

02.02.2021-09:05 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-09:05) 2 Şubat Hava Durumu

Hava durumu bugün nasıl? Bugün yağış olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla 2 Şubat hava durumu tahmin raporunun yayınlanmasının akabinde bu soruların yanıtı vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılıyor. Son dakika tahmin raporuna  göre bugün ülke genelinde sıcaklıklar mevsim normal sıcaklıkları üzerinde devam ederken, Ege ile Karadeniz bölgesinde yağmurun gün içerisinde hakim olması tahmin ediliyor. 

 2 ŞUBAT (BUGÜN) HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yapılan son tahminlere göre yurdun batı bölgelerinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Marmara, Kütahya ve Antalya etrafının sağanak ve zaman zaman gök gürültülü sağanak yağışlı, öteki bölgelerin az bulutlu olması bekleniyor. 

Yağışların; Manisa,  İzmir ve Aydın etrafı ile Muğla'nın Milas ile Bodrum ilçelerinde şiddetli (30-60 kg/m2),İzmir'in güneyi ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde (Kuşadası, Söke, Didim) çok şiddetli ve zaman zaman şiddetli (51-100 kg/m2) olması tahmin ediliyor.

Sabah ile gece sularında iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don hadisesi ile beraber zaman zaman pus ve sis tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz’in iç bölgeleri ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ meydana gelme riski bulunmaktadır.

SICAKLIKLARDA YÜKSELİŞ

Hava sıcaklıklarının iç ile doğu bölgelerde 2 - 5 derece yükseleceği ve yurt genelinde mevsim normal sıcaklıklarının üzerinde olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal