2 dakikasını ayırabilenler 750 TL para kazanacak! O bankada hesabı olan yaşadı

Ziraat Bankası’ndan Ramazan ayına özel yeni bir kampanya fırsatı duyuruldu. Kampanya doğrultusunda 750 TL’ye kadar hediye verileceği açıklandı. İşte Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanyanın detayları…

14.03.2024-15:43 - (Son Güncelleme: 14.03.2024-15:43) 2 dakikasını ayırabilenler 750 TL para kazanacak! O bankada hesabı olan yaşadı

Ramazan ayına özel kampanya bekleyen vatandaşlara müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan verildi. Ziraat Bankası’ndan banka kart sahibi olan vatandaşların yüzleri gülecek. Banka müşterileri 2 dakikalık işlemlerle 750 TL’ye kadar ödemenin sahibi olacaklar. Bakkal, market, şarküteri, manav gibi üye iş yerlerinde geçerli olacak kampanya doğrultusunda 750 TL ve üzeri her alışverişte 75 TL toplamda 750 TL kazanılabilecek. Ramazan boyunca geçerli olacak kampanya doğrultusunda eğer banka kartınız varsa hemen kampanyaya katılım sağlayıp kazanmaya başlayabilirsiniz.

Banka kartı ile alışveriş yapanlara 750 TL’yi kapacak

6 Mart 2024 tarihinde başlatılan kampanya ile Ziraat Bankası’nın anlaşmalı olduğu yerlerden alışveriş yapan vatandaşlar her yaptıkları alışverişlerde 75 TL kapacak. 14 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya tüm Ramazan ve Ramazan Bayramı boyunca geçerli olacak. Kampanyaya katılım sağlayacak olan vatandaşlar; kampanya doğrultusunda 750 TL ve üzerinde yaptıkları her alışverişlerde hediye lira kazanma şansını yakalayacaklar. Bankanın anlaşmalı olduğu bakkal, market, şarküteri, manav gibi yerlerde geçerli olacak bu hediye para kampanyası sayesinde vatandaşları 750 TL’ye kadar hediye liraları kazanabilecekler.

 Ziraat Bankasından 750 TL ödeme

Ziraat Bankası 750 TL kampanyasının şartları neler?

Ziraat Bankası tarafından banka kart sahiplerine özel olarak başlatılan bu kampanya doğrultusunda banka kart posundan yapılan aynı gün içerisindeki tüm harcamalar eğer aynı iş yerinden yapıldıysa kampanyaya dahil edilecek. Bunun yanı sıra e ticaret üzerinden yapılan işlemler ise kampanya dahilinde sayılmayacak. Kazanılacak para puanlar hediye olarak müşterilerin banka kartlarını yatırılacak. Bir sonraki alışverişlerde bu banka kart liralar kullanılarak vatandaşlar alışverişlerini bedavaya ya da indirimliye denk getirebilecek.

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal