25.07.2022-20:20 (Son Güncelleme:25.07.2022-20:20)


1

Kariyeri

Kariyeri

New Jerseyli olan Olivia Dunne, 3 yaşındayken jimnastiğe başladı. Kısa sürede spor başarılarıyla çevresini gururlandırdı. 2017 yılında ABD Milli Takımına katıldı. Üniversitede en çok kazanan isimlerden biri oldu.



2

Sponsorluk anlaşması yapıyor

Sponsorluk anlaşması yapıyor

Olivia Dunne, sosyal medyada sponsorluk anlaşmaları yapmaya başladı. Şirketlerden yoğun teklif geldiğini ancak bu konuda seçici davrandığını dile getiriyor.



3

Kendisini anlattı

Kendisini anlattı

Olivia Dunne, “Üniversiteden önce, koçum ve ben tüm büyük yarışmalarım için kendi özel mayolarımı tasarlardık. Kendimi tarzımla ifade etmeyi seviyorum. Sosyal medya her zaman sevdiğim bir şey oldu. Sevdiğim şeyi yapabiliyor ve bu şekilde para kazanabiliyorum.” dedi.



4

1 milyon dolar kazanıyor

1 milyon dolar kazanıyor

19 yaşında olmasına rağmen yıllık kazancıyla parmak ısırtan Olivia Dunne, sadece bir sponsorluk anlaşmasından 1 milyon dolar kazanç elde ediyor.



5

2 milyon takipçisi var

2 milyon takipçisi var

Olivia Dunne, “Genç kızlara rol model olmak istiyorum. İyi bir örenke teşkil etmek için uğraşıyorum. Bu benim için çok önemli. Kendime baskı yapmamaya ve başka insanlarla kıyaslamamaya gayret ediyorum. Sadece akışına bırakıyorum ve akışta yaşıyorum. Bu çok heyecan verici” açıklamasını yaptı.



6

Spora başlama sebebi

Spora başlama sebebi

Olivia Dunne, spora ilk kez pembe parlak bir mayo giymek istediği için başladığını açıkladı. “Fakat önümde ne kadar heyecan verici bir geleceğin olduğunu bilmiyordum” sözleriyle dikkat çekti.



7

TikTok fenomeni

TikTok fenomeni

Aslında Olivia Dunne, TikTok platformunda dans ve dudak senkronizasyonu içerikleriyle tanınıyor. Ayrıca bazen diğer trend içerikleri deniyor.



8

Kazançları sosyal medyada ilgi çekti

Kazançları sosyal medyada ilgi çekti

Olivia Dunne'nın bu yaşta bu kadar kazanç elde etmesi sosyal medyaya konu oldu. Herkes bu genç kızı konuşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr