19 Mayıs özel MPİ Milli Piyango sonuçları tam sıralı kazandıran numaralar listesi - 19 Mayıs Milli Piyango çekilişi amorti kaç?

Şans oyunu tutkunları Milli Piyango sonuçları hakkında araştırma yapmaktadır. 19 Mayıs’a özel yapılacak olan çekiliş sonuçları bugün belli oluyor. MP TV üzerinden canlı yayın ile aktarılacak olan çekiliş noter huzurunda gerçekleşecek. Çekiliş kapsamında 1 kişi 4 milyon TL’lik ikramiyenin sahibi olurken 10 kişi de 1 Milyon TL kazanacak. Peki, Milli Piyango 19 Mayıs çekilişi saat kaçta yapılacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

19.05.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-16:21) 19 Mayıs özel MPİ Milli Piyango sonuçları tam sıralı kazandıran numaralar listesi - 19 Mayıs Milli Piyango çekilişi amorti kaç?

Milli Piyango tarafından geçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı özel çekilişi bugün açıklanıyor. Çekiliş büyük ikramiye alınan biletlerden birine çıkana kadar tekrarlanacak. TV’de canlı olarak yayınlanacak olan çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan kişi 4 milyon TL’nin sahibi olacak. Bugün yapılacak olan çekiliş için heyecan yükselirken araştırmalarda hız kazandı. Peki, Milli Piyango 19 Mayıs çekilişi saat kaçta yapılacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Milli Piyango 19 Mayıs çekilişi saat kaçta yapılacak?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen çekiliş için nefesler tutuldu. Vatandaşlar çekilişi beklerken Milli Piyango Online çekiliş için şu açıklamada bulundu:

 "19 Mayıs Özel Çekilişinde 1 Kişi 4 Milyon TL, ayrıca 10 Kişi 1 Milyon TL kazanacaktır. Büyük ikramiye, satılan bilete çıkana kadar çekiliş tekrarlanacaktır."

17 Mayıs ve 19 Mayıs tarihleri arasında alınan Milli Piyango biletleri için çekiliş bugün gerçekleşecek. 30 TL vererek bilet satın alan vatandaşlar merakla çekiliş sonucu bekliyor. Bugün gerçekleşecek olan çekiliş saat 17.30'da başlayacak.

19 Mayıs Milli Piyango Çekilişi

Çekiliş canlı yayınlanacak

MP TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak çekilişi takip etmek isteyenler saat 17.30’da ekran başına geçecek. Kazanan biletler ise Milli Piyango Online üzerinden açıklanacak.

Bugün gerçekleşecek olan çekiliş sadece 17 Mayıs ve 19 Mayıs arasında alınan biletleri kapsayacaktır. Çekilişe katılan vatandaşlar bilet başına bonus kazanabilecek. Milli Piyango Online sitesi üzerinden yapılacak olan bonus uygulaması için "Hemen Katıl" butonu tıklanması yeterlidir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal