19 Mayıs kargolar açık mı, kuryeler çalışıyor mu, kargolar dağıtım yapacak mı? 19 Mayıs’ta PTT, MNG, Sürat kargo çalışıyor mu?

19 Mayıs Perşembe günü kargoların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Koronavirüs ve pandemi dolayısıyla daha çok internet alışverişine yoğunlaşılmasıyla bu durum alışkanlık haline geldi. 19 Mayıs Perşembe günüde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olduğundan dolayı birçok vatandaş da perşembe günü kargoların çalışıp çalışmadığını araştırmaya başladı. 19 Mayıs kargolar açık mı? Kuryeler dağıtım yapacak mı? 19 Mayıs’ta PTT, MNG, Sürat kargo çalışıyor mu? İşte detaylar...

17.05.2022-17:33 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-17:33) 19 Mayıs kargolar açık mı, kuryeler çalışıyor mu, kargolar dağıtım yapacak mı? 19 Mayıs’ta PTT, MNG, Sürat kargo çalışıyor mu?

Dini ve milli bayramlar resmi tatil olarak sayılmaktadır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı da hem milli bir tatil hem de resmi tatildir. Devlete bağlı olan yerler tatil olmakla birlikte özel iş yerleri ise ek mesai ücretiyle çalışmaktadır. Peki kargo şirketleri 19 Mayıs Perşembe günü açık olacak mı? İşte detaylar...

19 Mayıs kargolar açık mı

19 Mayıs kargolar açık mı, dağıtım yapacak mı?

Bu sene 19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Perşembe günü kutlanacak. Koronavirüs ve pandemiden ötürü yapılamayan etkinlikler bu sene yapılabilecek. Hem milli hem de resmi tatil olan 19 Mayıs'ta ise bazı kargo şirketleri açık olabilirken bazılarıysa kapalı olabiliyor. Açık olanlar ise ek mesai ücreti ödemek durumunda kalıyor.

19 Mayıs

18 Mayıs kargolar açık mı, dağıtım yapacak mı?

18 Mayıs Çarşamba günü resmi tatil olarak kabul görmediği için bütün kargo firmaları 18 Mayıs günü normal bir şekilde çalışmalarına devam edecektir.

18 Mayıs kargolar açık mı

20 Mayıs kargolar açık mı, dağıtım yapacak mı?

20 Mayıs Cuma günü de resmi tatil olarak sayılmadığından tüm kargo şirketleri çalışma saatleri içerisinde çalışmalarına devam edecektir.

PTT kargo 19 Mayıs çalışıyor mu?

19 Mayıs PTT kargo çalışıyor mu?

PTT şubeleri ve PTT kargo şubeleri resmi tatil günlerinde kapalı olduğundan dolayı 19 Mayıs Perşembe günü Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve resmi tatil olduğundan açık olmayacaktır.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal