18-19 Haziran 2022 YKS günü toplu ulaşım ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir İETT, metro, metrobüs, Marmaray, vapur ücretsiz mi olacak?

Tüm sene heyecanla üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin beklediği gün eldi. 18-19 Haziran günü üniversite sınavı yapılacak. Öğrenciler merakla toplu taşıma ile ilgili araştırma yapıyor. Sınav günü toplu taşıma ücretsiz mi olacak? Tüm detaylar haberimizde.

17.06.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-17:00) 18-19 Haziran 2022 YKS günü toplu ulaşım ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir İETT, metro, metrobüs, Marmaray, vapur ücretsiz mi olacak?

Hedefledikleri üniversiteye girebilmek için heyecanla sınavı bekleyen öğrenciler için üniversite sınavı 18-19 Haziran tarihinde yapılacak. Peki İstanbul'da toplu taşımalar sınav günü ücretsiz mi olacak? Toplu taşıma ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi

Üniversite sınavı bu sene 18-19 Haziran günü yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iki gün sınava girecek öğrenciler için toplu taşımanın ücretsiz olacağını açıkladı. Sınav başlamadan 2 saat önce toplu taşıma ücretsiz olacak ve sınav bitişinden 2 saat sonrası bitecek. Sınav giriş belgelerini göstermek ise zorunlu.

Sınav Günü Toplu Taşıma

Ankara toplu taşıma

2 gün sürecek üniversite sınavı için Ankara Büyükşehir Belediyesi de toplu taşımaları ücretsiz yaptı. Sefer sayılarını da yükselten Ankara, öğrencilere, velilere ve gözetmenlere de ücretsiz toplu taşıma imkanı veriyor. 202 adet otobüs 5 güzergahta 18-19 Haziran tarihinde yapılacak. Sınav giriş belgelerinin gösterilmesiyle toplu taşıma ücretsiz faydalanılabilecek.

İzmir toplu taşıma

İzmir Büyükşehir Belediyesi de öğrencilere ve sınav görevlilerine ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal