07.10.2021-16:43 (Son Güncelleme:07.10.2021-17:00)


1

İngiltere Championship takımlarından Stoke City'nin formasını terleten 16 yaşındaki yıldız adayı Emre Tezgel, oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çekiyor. Genç yetenek ile Premier Lig'in dev takımlarının ilgilendiği öğrenildi.



2

Championship takımlarından Stoke City formasını terleten Türk asıllı genç futbolcu Emre Tezgel oynadığı futbol ile kendisine hayran bırakıyor. 16 yaşındaki futbolcu oynadığı futbol ile Ada'da kendisinde epey söz ettiriyor. Sergilediği başarılı futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 16 yaşındaki genç santraforun, İngiltere'nin dev takımlarının radarına girdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.



3

Emre Tezgel sergilediği futbol ile dev takımların transfer hedefine girdi. Sergilediği başarılı performans ile İngiltere'de büyük bir dikkatle takip edilen genç yetenek, Ada basınında da adeta gündem oldu.



4

Genç futbolcu Emre Tezgel İngiltere'nin meşhur basın organı Daily Mail'in haberine göre, İngiltere Premier Lig'in birçok dev takımının genç futbolcuyu kadroya katabilmek için girişimlere başladığını aktardı. Emre Tezgel ile en yakından ilgilenen takımın ise Chelsea olduğu belirtiliyor.



5

Birçok futbol otoritesi tarafından genç yetenek ''Yeni Harry Kane'' olarak lanse ediliyor. Emre Tezgel geçtiğimiz sezon 16. yaşına girerken Stoke City U18 takımının en önemli oyuncularından birisi olarak gösteriliyor. Yaz boyunca çalışmalarını U23 takımıyla sürdüren genç yıldız, U18 Ligi'nde dört maçta yedi gol atma başarısı gösterdi. Liverpool karşısında ise hat-trick başarısına imza attı.



6

İngiltere U17 Milli Takımı'nın formasını terleten ve milli maçlardaki performansıyla da göz dolduran genç futbolcu, takımının fınalde Hollanda'ya karşı 3-2 mağlup olduğu Syrenka Kupası'nda üç maçta dört gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dortmundlu yıldız Jude Bellingham'ın elde ettiği bu başarıyı Emre Tezgel de başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR