16 - 22 Mayıs haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları

Herkesin merak ettiği; gazetelerde, dergilerde ya da internet üzerinde karşısına çıktığında bakmadan geçemediği konulardan birisi de burç yorumlarıdır. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak karşımıza çıkan burçlarda size 16-22 Mayıs haftasının burç yorumlarını derledik. Haftalık burç yorumlarınız sizlere neler söylüyor? İşte 16-22 Mayıs haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık haftalık burç yorumları...

14.05.2022-14:55 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-14:55) 16 - 22 Mayıs haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları

Yaşanan ay tutulmasıyla beraber kariyer açısından bazı dönüşümler yaşayabilirsiniz. Dönüşüm ve değişim sadece iş hayatınızda değil hayatınızın her noktasında karşınıza çıkabilir. İşleriniz bir anda kötüyken iyi; iyiyken kötü olabilir. Yani her şeye hazırlıklı olmalısınız. Sabredenler kazananlar olacaktır.

16-22 Mayıs haftası burç yorumları

Koç Burcu

Koç Burcu

Gökyüzü, bu hafta size bol bol paranın geleceğini işaret ediyor. Kariyerinize ağırlık vermeli ve hedeflerinize ulaşmak için çokça çalışmalısınız. Çünkü bir anda çokça işe sahip olabilirsiniz. Kişisel olarak ve profesyonel açıdan büyük bir ilerleme kaydetme imkanınız var. U yüzden dikkatli olmalı ve bu şansı kaçırmamalısınız. Bu hafta kesinlikle vaktinizi boşa harcamamalısınız. Öfke anlarında kendinizi kaybedebilir ve düşüncesiz bir şekilde hareket edebilirsiniz. Fakat yine de kendinize hakim olmanızda fayda var.

Çevrenizdekiler bir iletişim halinde olabilirsiniz ve bunu kendi yararınıza kullanmalısınız. Gergin olabilirsiniz. BU gerginlikten kurtulmak için kafanızı dağıtacak şeyler yapabilir, ilgilenebilirsiniz.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar, bu hafta önemli bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Harcama yapacağınız zamanlarda bunu iyice düşünmenizde fayda var. Zor günler için sakladığınız birikimlerinizi istediklerinizi almak için harcamamalısınız. Harcama yaptığınız takdirde bu durum sizi suçluluk duygusu içerisine itebilir.

Kendinizi şımartmak, iyi hissetmek istiyorsunuz. Spa ya da masaja giderek rahatlayabilirsiniz. O sırada aklınıza oldukça karlı ve iyi fikirler gelebilir. Sabrınızı zorlayanlara karşı saygılı olmaya devam etmelisiniz. Ufukta yeni olasılıklar görünüyor. Yaptığınız iyiliklerden bu asıkları çekmenize neden olacak gibi. Bu haftada sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Değişmeyen tek değişiklik bu hafta sizin için de geçerli olacak.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Haftalardır yoğun bir iş temposu içerisinde oluşunuzun meyvelerini bu hafta itibariyle toplayabileceksiniz. Bu haftayı arkanıza yaslanarak rahatlayın ve sıkı çalışmanın size ne gibi faydaları getirdiğiniz izleyin. İşyerinizde almış olduğunuz kararlar sonucunda övgüyü hak edeceksiniz. Güven kazanacak ve yeni bir gelir kapısı keşfi yapacaksınız.

Mevcut işinizin sorumlulukları genişletilecek ve mülkle ilgili zorluklar ortadan kalkacaktır. Bu hafta sizler için yeni bir mülk almak için oldukça iyi görünüyor. Ailenizle bağlarınızı güçlendirmek için daha çok vaktiniz olacak. Eğer aşıksanız, özlemlerinizi sevdiklerinize iletirken bağlantınızı yeni zirvelere taşıyacak ve zorluklarla başa çıkacaksınız.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler, bu hafta önemli yatırımlar için kapılar açılabilir. Hazırlıklı olmanızda fayda var. Finansal yönden yedekte bir planınız olması sizin için daha iyi olacaktır. Fakat tüm kazancınızı harcamaya fazlasıyla yakın görünüyorsunuz. Büyüklerinizin sözlerine kulak vermeli ve paranızı korumak için çeşitli yolları öğrenmeye özen göstermelisiniz. 

Aşk hayatınıza baktığımızda bu hafta oldukça hareketli görünüyor. Bir süredir dikkatini çekmeye çalıştığınız kişi için şans sizin yanınızda olacak. Acele etmeyin ve anın tadını çıkarın. Elinizde çokça vakit var. 

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Bu haftayı iş stratejileri üzerine kafa yorarak geçirecek gibi görünüyorsunuz. Yaptığınız çalışmaların karşılığını alacaksınız. Sizler için bu haftanın en çok can sıkacak konusu ise aşk hayatınız olacak. Aşk hayatınızdaki çalkantılar bu hafta boyu devam edecek. Partnerinizin sizden çekiniyor gibi görünüşü sizi oldukça rahatsız edecek. Fakat farkına varmadan korkularını tetikleyerek büyük bir yanlış anlaşılmaya neden oldunuz. Yapabileceğiniz tek şey ise neden mesafeli ve tatsız olduğunu anlamak için partnerinize nezaketle yaklaşmalı ve sorular sorarak onların bakış açılarına karşı açık görüşlü olacağınızı hissettirerek sorunları çözümlemelisiniz. Sıkı çalışmalarla ve dolu dolu geçecek bir hafta için hazırlıklı olsanız iyi olur.

Başak Burcu

Başak Burcu

Sevgili Başaklar, havaların güzel olması ve bu şekilde devam etmesi en çok size yarayacak gibi. Gevşeyerek ve tazelenerek güzel bir hafta geçirmeniz çok olası duruyor. Bu hafta büyük bir ihtimalle spa ziyareti yapabilir ya da tatile gitme planları içerisinde olabilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız.

Bu hafta paranızı nasıl harcadığınız konusunda kesinlikle pişmanlık duymamalısınız. Uzun bir çabalamanın ardından bir takdiri hak ettiniz. Uzun bir tartışmanın ardından eşiniz ile büyük bir ilerleme kaydetmeniz muhtemel görünüyor. Partnerinizin geçmişiyle ilgili birçok şey öğrenecek ve bu da aklınızın karışmasına neden olacak. Düşüncelerinizin sizi bunaltmasına ve geleceğiniz hakkında net bir imaja sahip olmak için analiz etmeniz ve düşünmeniz gerekenleri gözden kaçırmanıza izin vermemelisiniz.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Bu hafta sizler için oldukça neşeli ve eğlenceli geçecek. Karar verdiğiniz şeyleri başarabilecek bir enerjiye sahipsiniz hatta daha fazlasına. Olumlu enerjinizi doğru yere aktarırsanız hem mutlu hem de kazançlı olacağınız bir hafta geçirebilirsiniz.

Egzersiz, spor ve dans ederek formunuzu koruyabilir, meyve ve sebze alımını fazlalaştırarak sağlığınız konusunda da özenli olabilirsiniz. Fiziksel ve mental açıdan sağlığınızı güçlendirmek için fiziksel aktivitelere ihtiyacınız var. Bu hafta bitmeden bitirmeniz gereken oldukça işiniz olduğundan dolayı hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazır ve yetenekli olmalısın.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Bu hafta size bol bol refah ve sağlık getirecek gibi görünüyor. Hafta boyunca gülümsemeniz yüzünüzden eksik olmayacak ve eğleneceksiniz. Aşk hayatınız sayesinde bulutların üzerinde gibisiniz. Bu hafta size sanki cennette veya bir tatildeymiş gibi hissettirebilir. Kendinizi yorgun ve bitkin hissetmemek adına egzersiz ya da yoga gibi sağlıkla ilgili bazı aktivitelere uyum sağlamaya çalışmalısınız.

Yay Burcu

Yay Burcu

Gökyüzü, bu haftanın sizler için hayatınızda size fayda sağlayacak değişiklikler olacağını söylüyor. Son zamanlarınızda oldukça fazla sorunlar uğraşıyorsunuz. Tam işi bırakayım diye düşündüğünüz sırada kariyerinizde yaşanacak artı yönlü gelişmeler yaşanacak. Firmanıza yaptığınız yatırım, istenilen faydayı sağlamasa da bu hafta daha sakin olduğunuzdan dolayı herhangi bir sinir hali ya da depresyona girmeyeceksiniz. Bu da size oldukça büyük bir fayda sağlar çünkü ilerleyen zamanlarda hatalarınızdan ders çıkarmanıza ve daha gerçekçi kararlar vermenize olanak tanır.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Gökyüzü, bu haftanın sizlere hızla kaotik hale gelen tipik bir başlangıç ile tanımlanacağını söylüyor. Haftanın ilk iki gününde sizi biraz sınayabilir.

Hayatınızda yeni bir şey dikkatinizi çekecek gibi. Yeni mallar elde edebileceksiniz. Sonuçlar ise, son birkaç gün içinde verdiğiniz sıkı çalışmayı yansıtacaktır. Fakat, buna devam ederseniz de geçireceğiniz bu hafta sizler için fazlasıyla sıkıcı olacaktır. Çok fazla boş zamana sahip olacaksınız. Neredeyse yapacak hiçbir şeyiniz olmayacak. Bunun nedeni ise işinizin taşeronların çalışmalarından dolayı gelişmesi. Bu nedenle sadece küçük bir zaman ayırmanız ve buna dikkat etmeniz gerekecek.

Kova Burcu

Kova Burcu

Bu hafta karizmatik bir enerjiye sahipsiniz ve bu enerjiniz yeni bir olasılığı etkileyecek gibi. Bu sayede de şirketiniz önemli gelirler elde edebilir. Bu hafta bazı önemli yatırımlar yapabilirsiniz. Prosedürü hızlandırmaya ve değerlendirme ve strateji oluşturma aşamalarını atlamaya aynı zamanda da potansiyel olarak yeni fırsattan elde edilen tüm karları harcamaya eğilimli görünüyorsunuz. Mali müşavirinizin tavsiyelerine uymalısınız. Bu kadar büyük miktardaki parayı yönetmek, sizi kazanma ya da kırma potansiyeline sahiptir.

Aşk hayatınız ise hafta boyunca aklınızı karıştıracak. Eşiniz çok dikkatli ve sevecen görünecek, fakat birlikte geleceğinizden bahsettiğinizde ya da ilişkinizde bir sonraki adımı attığınız zaman uzak duracaktır.

Balık Burcu

Balık Burcu

Balıklar önünüzde harika bir hafta var görünüyor. İş yerinizdeki değerinizi göstermeniz için sizlere bu hafta terfi ettirebilecek sayısız olanak verilecek.

Eğer bekarsanız bu hafta Venüs yanınızda. Siz ve eşiniz heyecan verici aktivitelere adım atacaksınız. Arkadaşınla bir sonraki seviyeye geçeceksin. Ayrıca duygularınızda da olumlu bir değişim hissedecek ve dünya size hiç olmadığı kadar güzel görünecek. Böyle olunca da hayattan daha fazla keyif alacaksınız.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal