15 Temmuz 2022 İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak! Saraçhane'de düzenlenecek anma programı kapsamında bu yollar trafiğe kapanıyor

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbul Saraçhane'de gerçekleştirilecek anma programından dolayı belirlenen bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte haberin detayları...

14.07.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-17:49)

İstanbul Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Saraçhane'de yapılacak anma programından dolayı kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.


Valilik kapatılacak yolları açıkladı

Valilikten gelen açıklamaya yönelik, yarın 13.00 saatinden itibaren program sonlanana kadar kapanacak yollar ise şu şekilde:

"Macar Kardeşler Caddesi (İBB Önünden Çift Taraflı Kapanacak). İtfaiye Caddesi. Büyük Karaman Caddesi. Kavalalı Sokak Macar Kardeşler Caddesi istikameti. Dolap Caddesi Horhor Caddesi kesişimi kavşaktan Macar Kardeşler Caddesi istikametine Horhor Caddesi kapatılacak. Fevzipaşa Caddesi ve Akdeniz Caddesi kesişimi kavşaktan Saraçhane istikametine kapatılacak." denildi. Öte yandan kapatılacak yollara alternatif olacak şekilde Atatürk Bulvarı, Akdeniz Caddesi, Balat Sahil Yolu ve Vatan Caddesi kullanılabilecektir.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal