13 Kasım 2023 İSKİ baraj doluluk oranı ne kadar? İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum

İstanbul’da birkaç gündür devam eden sağanak yağışların ardından barajların doluluk oranının ne kadar olduğu merak edildi. Vatandaşlar İstanbul barajlarındaki son durum hakkında bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki 13 Kasım 2023 İSKİ baraj doluluk oranı ne kadar? İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç? Detaylar haberimizde…

13.11.2023-17:01 - (Son Güncelleme: 13.11.2023-17:01)

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) baraj doluluk oranı verileri İstanbullular tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji’nin yaptığı uyarıların ardından İstanbul’da son birkaç gündür devam eden sağanak yağışlar sonrasında güncel baraj doluluk oranlarını merak edenler internet üzerinden araştırmalarını hızla sürdürüyor. Peki 13 Kasım 2023 İSKİ baraj doluluk oranı ne kadar? İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç?

13 Kasım 2023 İSKİ baraj doluluk oranı ne kadar?

İstanbul’da Cumartesi öğleden sonra başlayan kuvvetli sağanak yağışlar, Pazar ve Pazartesi günleri de etkisini sürdürdü. Sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası İstanbul barajları bir nebze de olsa doldu.

13 Kasım Baraj Doluluk Oranı

İstanbul'da şiddetli sağanaktan önce 11 Kasım Cumartesi günü, barajların doluluk oranı yüzde 16.18'di. Sağanağın ardındansa dün bu oran yüzde 16.43'e çıktı. Bu sabah yapılan ölçümde ise 13 Kasım itibariyle barajların doluluk ortalaması yüzde 16.47 oldu.

İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç?

İstanbul’da barajların doluluk oranı iki günde yüzde 0,3 oranında arttı. Yetkililer, İstanbulluları, su tüketimi konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Sağanak yağışlar bu hafta da devam edecek

Öte yandan Meteoroloji'den alınan bilgiye göre kentte hafta içi aralıklarla sağanak bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal