13 Kasım Pazartesi Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı gündeminde neler var? 2023 Kabine Toplantısı tarihi

Kabine Toplantısı tarihi ve gündem maddeleri vatandaşların gündemini meşgul ediyor. Son olarak 31 Ekim’de yapılan Kabine Toplantısı’nın bugün yapılıp yapılmayacağını öğrenmek isteyenler gözlerini hükümete çevirdi. Peki 13 Kasım Pazartesi Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı gündeminde neler var? İşte 2023 Kabine Toplantısı tarihi…

13.11.2023-12:30 - (Son Güncelleme: 13.11.2023-12:30)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında her 2 haftada bir gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın 13 Kasım 2023 Pazartesi günü yapılıp yapılmayacağı gündemin sıcak başlıkları arasında yer alıyor. Toplantının tarihinin yanı sıra toplantıda hangi konuların görüşüleceği de merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki 13 Kasım Pazartesi Kabine Toplantısı bugün var mı, Ne Zaman yapılacak? Kabine Toplantısı gündeminde neler var?

Kabine Toplantısı bugün var mı?

Son olarak 31 Ekim 2023 Salı günü yapılan Kabine Toplantısı’nın 13 Kasım 2023 Pazartesi günü yapılıp yapılmayacağı konusunda henüz Cumhurbaşkanlığı’ndan bir açıklama yapılmadı. 

Kabine Toplantısı

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak?

Kabine Toplantısı’nın bugün yapılması zor görünüyor ancak toplantının 2 haftada bir yapıldığı göz önüne alındığında 14 Kasım 2023 Salı günü yapılma ihtimali yüksek görünüyor.

Kabine Toplantısı gündeminde neler var?

Kabine Toplantısı'nda memur - emekli zammı dahil olmak üzere ev hanımlarına emeklilik, esnafa EYT, faizsiz evlilik kredisi, taşerona kadro gibi birçok konu ve detayların belli olması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal