120.000 TL’ye alınacak en iyi ikinci el arabalar listesi - Mayıs 2022

Araba almak isteyen vatandaşların bu istekleri artan fiyatlardan dolayı hayal olarak kalıyor. Artan zamlarla birlikte araba almak her ne kadar zorlaşsa bile 120.000 TL birikim yapanlar ise Google gibi arama motorlarına “120.000 TL’ye alınacak en iyi arabalar hangisidir?” yazarak bir yanıt arıyor. 120.000 TL’ye alınacak en iyi arabalar kategorisinde birçok arabaya yer verdiğimiz makale ise sizlere bir fikir sunacaktır. İşte detaylar...

03.05.2022-23:55 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-23:55) 120.000 TL’ye alınacak en iyi ikinci el arabalar listesi - Mayıs 2022

Araba fiyatlarındaki yükseliş gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Dolayısıyla araba almka isteyen kişiler hayallerini ertelemek zorunda kalıyor. Biz de uygun fiyatlara araba almak isteyen vatandaşlar için 120 bin TL'ye alınabilecek arabaların listesini yaptık. İşte detaylar...

Araç piyasasında yaşanan dalgalanmalardan dolayı sıfıra araç almak hayalleri rafa kaldırılıyor. Bu yüzden araba alacak insanlar artık ikinci ellere daha çok ilgi gösteriyor. Lakin ikinci el arabalarda bile yükselen fiyatlar vatandaşları tereddütte bırakıyor. Biz bu haberimizde sizlere 120 bin TL'ye satılan arabalardan bahsettik.

Araba almak isteyen lakin artan fiyatlardan dolayı bu hayallerini rafa kaldıran vatandaşlar şanslarını ikinci el arabadan yana kullanmak istiyor. Lakin piyasadaki dalgalanmalardan dolayı ikinci el araçlarda da yüksek fiyatlar karşımıza çıkıyor. Biz de bu haberimizde sizlere 120 bin TL'ye alabileceğiniz ikinci el arabalardan bahsettik. Bu arabaların özelliklerinin yanı sıra almadan önce nelere dikkat etmeniz gerektiğinden de söz ettik. İşte detaylar...

ikinci el araçlar

120.000 TL’ye alınacak en iyi arabalar hangileridir?

Bu yazımızda araba almayı düşünen vatandaşlara yardımcı olabilmek için 120 bin TL'ye satılan araçları sıraladık. Markalarını ve modellerini anlattığımız bu yazıda birbirinden farklı araçlar yer alıyor.

Daha önceden 120 bin TL'ye alınan araçlar çok daha lüks araçlardı. Lakin zamlardan ve piyasadaki dalgalanmalardan dolayı artık 120 bin TL'ye yalnızca ikinci el araç alınabiliyor. Bu miktara alınabilecek en lüks araçlar bu yazıda yer alıyor.

Chevrolet Aveo

Bu araç 2010 ve 2012 modelleri ile vereceğiniz paraya değecek araçlar arasında yer alıyor. Trafikteki akıcılığı ve konforu ile beklentilerinizi karşılayabilecek bir arabadır. Tasarımının şık olması ve modern dokunuşların bulunması cezbedici faktörler arasındadır. Küçük bir araç olduğu için daha az yakan Chevrolet Aveo, cebinizi de düşünür.

Yeni evli çiftler için ya da tek başına kullanacak olanlar için oldukça ideal bir araçtır. Alım satımı oldukça fazla olanbu araç 120 bin TL'ye alınabilen araçlardan biridir.

Peugeot 206

Ülkemizde sevilen markalardan biri olan ve birçok kullanıcı olan Peugeot'un bu modeli de tercih edilebilecek araçlardan biridir. 2010 ve 2012 modelleri ile ön plana çıkan bu araç, dizel olduğu için benzinlilere göre daha az yakacak bir arabadır.

Oldukça sevilen ve kolay bulunan arabalar arasında yer alan bu modeli alacak kişiler almadan önce gerekli kontrolleri detaylı olarak yapmalıdır. Özellikle de kilometre sorgusu ve ekspertiz sorgusu da detaylı yapılmalıdır. Bu aracı 115 bin ile 120 bin TL arasında alabilmeniz mümkündür.

Bu aracın klasik dizel motor düşük yakıt sağlamasından dolayı tercih edilenler arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra hem Peugeot hem de Ford gibi araç markalarında uzun yıllar boyunca dizel motor kullanılmıştır. Aynı zamanda 2003 model Fiesta'larda kullanılan kasalar kullanılmıştır. 3 – 4 ayrı marka ve farklı modellerde kullanılan bu motor, 2012’den sonra ise Euro Dizel motora geçilmiştir.

Fiat Linea

Bu araç genellikle aile aracı olarak bilinen araçlardan biridir. Bakımları yapıldığı takdirde uzun süre kullanılabilecek bir araçtır. Bunun yanı sıra vereceğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir araçtır.

Bu araçta euro 5 motor bulunmaktadır. Düzenli yağ bakımı, zincirin zamanında değiştirilmesi ile oldukça uzun süre ve rahatlıkla kullanılabilir. Sorunsuz motora sahip olan araçta ekonomik, yakıt tasarrufu sunan ve bagajının genişliği gibi özellikler sunulmaktadır.

Her ne kadar uzun bir araç olsa da tasarımı, şık duruşu ile göze hitap eden bir çekiciliği vardır. 120 bin TL'ye alınabilecek araçlardan biridir. Eğer ki bu aracı almayı düşünüyorsanız aracın iyi olup olmadığını anlamak için bakmanız gereken bazı detaylar vardır. Bunlardan ilki aracın dış – iç olmak üzere bir sorunun olup olmadığıdır. Bunun yanı sıra motorunun performansına bakmalıdır. Turbonun ne kadar doğru şekilde çalıştığı, egzozun durumu bakılması gereken en önemli faktörlerdendir.

Aynı zamanda su deposuna da bakılması gerekmektedir. Yedek su deposu da oldukça önemli bir konudur. Bu noktada depoların yağlanıp yağlanmadığına da bakılması gerekmektedir. Ayrıca aracın antifirizine bakılmalıdır. Bilmeniz gereken bir diğer nokta ise Fiat Linea’da antifrizin olması araca artı bir puan kattığı olacaktır. Bunun başlıca sebebi ise antifrizi olan bir aracın soğutma sistemi daha kolay çalışıyordur.

Renault Symbol

Uygun fiyata alınabilecek araçlardan biri de Renault Symbol'dur. BU araçta oldukça sevilen ve tutulan araçlardan biridir. Trafikteki akıcılığı, sürüş kolaylığı, konforu ve göz alıcı şekli ile alıcılarını bekleyen araçlardandır.

Bu aracın motoru düzgün bir bakımdan geçerse kullanıcısını yolda bırakmayacak bir araçtır. 1.5 motora sahip olan bu araç daha rahat soluk alır. Dolayısıyla sürücüsünü zorlamayan bir araçtır. Aracın 2012 modeli kullanıcısının ayağını yerden kesecek niteliklere sahiptir. Yeni nesil, sedan araç arayanlar ilk bakması gerektiği araçların başında gelen Renault Symbol, ideal bir araçtır.

Yakıt tasarrufu konusunda da kişileri rahatlatacak araçlardandır. Piyasada oldukça yoğun talep gören bu araç, büyük bir kitle tarafından tercih edilmektedir. Gerekli bakımları yapıldığı sürece araç çok rahat ve uzun süre kullanılabilir. Yol tutuşu, performansı ve konforuyla 120.000 TL’ye alınacak en iyi arabalar arasında bulunmaktadır. Bunun yanı sıra atik bir araç olan Symbol, şerit takibi sistemi ve yokuş kalkış desteği ile de bulunmaz Hint kumaşı gibi bir araçtır. Aynı zamanda bagajının genişliği sürücüleri oldukça rahatlatacak bir özelliktir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal