GAL coin nedir? Project Galaxy coin projesi ve yol haritası

Binance Launchpad'de Project Galaxy (GAL) Ön Satışları, vatandaşlara sunuldu. Şimdiden merak edilen ve ön satışa sunulmuş olan GAL coin İnternet üzerindeki araştırmalarda yerini aldı. GAL coin nedir? GAL coin projesi ve yol haritası nasıldır? Merak edilen konunun detayları sayfamızda yer almaktadır.

03.05.2022-23:11 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-23:11) GAL coin nedir? Project Galaxy coin projesi ve yol haritası

Binance Launchpad'de Project Galaxy (GAL) Ön Satışları, vatandaşlara sunuldu. Şimdiden merak edilen ve ön satışa sunulmuş olan GAL coin hakkında, İnternet üzerinde bir çok araştırılmalar yapılmakta. İşte merak edilen detaylar.

gal coin

Gal coin nedir? Projesi ve yol haritası nasıldır?

Project Galaxy bir Web3 kimlik bilgisi veri ağıdır. Altyapısını işbirliğine uygun olacak şekilde kurmuş olan Galaxy, web3 geliştiricilerinin ve projelerinin daha kaliteli ürünlerini yapması ve topluluklarını oluşturması açısından dijital kimlerden ve NFT'lerden, faydalanmalarını sağlamaktadır.

Project Galaxy'i hazır çalıştırılacak olan NFT modülleri sayesinde, zincir üzerinde bulunan kimlik bilgilerine izinsiz bir şekilde altyapı kurmaya devam etmektedir. Ayrıca küratörlerin zincir içi ve dışının birçok veri kaynakları sayesinde kimlik bilgilerinin toplanmasına yardımcı olmaktadır. Project Galaxy, geliştiricilere özel olarak, Uygulama Modüllerini, Credential Oracle ve Credential API aracılığı sayesinde kimlik bilgilerinden faydalanma yetkiside vermektedir.

GAL, Project Galaxy'nin yerel yardımcı programı olmakla beraberinde, yönetimde belirteci olarak da geçmektedir. Aşağıda yer verilen kullanımlara da ayrıca sahip bulunmaktadır.

Yönetim; Gal token sahiplerinin, Project Galaxy DAO üzerinde bulunan, yönetme tekliflerinde oy verme hakkına sahiptirler. 

Ücret Ödemeleri; Galaxy'nin kimliklerinden faydalanmak ve kullanmayı düşünen geliştiricilerin ücretleri, GAL cinsi üzerinden yapılmaktadır.

Küratörlük Kimlik Bilgileri; kimlik bilgisi veri setinin değerlendirilmesini bildirmesi açısından GAL belirtecinde paylaştırılmaya teşvik edilmektedirler. Her kimliğe ait veri setini, eşit olacak şekilde olmak üzere, kimlik bilgisi paydaşlarına, bölünmüş bir gelir akışı içermiş olacaktır.

Gal coinin yol haritasına bakılacak olursa, proje 2 tur öz sermaye yatırım sayesinde 10.16MM USD toplamış durumda. Hisse senedini destekleyenlerin toplamda yüzde 20.77 pay alması beklenmektedir. Projede ayrıca, Gal toplam token arzının yüzde 5'ini 1,5 ABD doları/Gal'den satılarak, Coinslist'te halka açık şekilde satışa sunularak 15 milyon ABD doları toplamış durumda. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal