12 Dev Adam ilk maçına çıkıyor: Türkiye Karadağ maçı ne zaman ve hangi kanalda? Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi?

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda yer alan 12 Dev Adam ilk maçına Karadağ karşısında çıkıyor. Basketbol severler bu önemli maç hakkında bilgiler edinmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Türkiye Karadağ maçı ne zaman ve hangi kanalda? Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi? İşte maç hakkındaki detaylar...

01.09.2022-13:38 - (Son Güncelleme: 01.09.2022-13:38) 12 Dev Adam ilk maçına çıkıyor: Türkiye Karadağ maçı ne zaman ve hangi kanalda? Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi?

Eurobasket 2022 macerasına A Grubu’ndan giriş yapacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımımız, ilk maçında Karadağ ile karşı karşıya gelecek. A Grubu’nda İspanya, Gürcistan, Karadağ, Belçika ve Bulgaristan ile mücadele edecek olan 12 Dev Adam Karadağ karşısında oynayacağı ilk maçtan galip ayrılarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor. Basketbol severler ise bu önemli maç hakkında bilgiler edinmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Türkiye Karadağ maçı ne zaman ve hangi kanalda? Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi?

Türkiye Karadağ maçı ne zaman ve hangi kanalda?

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ilk maçında Türkiye Karadağ ile bugün saat 17.15’te karşı karşıya gelecek.

Türkiye Karadağ basketbol

Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi?

Türkiye ile Karadağ arasındaki basketbol karşılaşması NTV’den canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. 

A Milli Basketbol takımımız grupta ikinci maçını 3 Eylül'de Bulgaristan ile, Üçüncü maçı 4 Eylül'de ev sahibi Gürcistan ile, Dördüncü maçı Belçika ile ve son maçı İspanya ile oynayacak.

Türkiye'nin A Grubu'nda İspanya, Gürcistan, Karadağ, Belçika ve Bulgaristan ile mücadele edeceği şampiyonada gruplar şöyle:

A Grubu: Türkiye, İspanya, Gürcistan, Karadağ, Belçika, Bulgaristan

B Grubu: Almanya, Macaristan, Slovenya, Litvanya, Bosna Hersek, Fransa

C Grubu: Yunanistan, Estonya, Ukrayna, Büyük Britanya, İtalya, Hırvatistan

D Grubu: Hollanda, Finlandiya, Polonya, Çekya, İsrail, Sırbistan

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal