12-18 Haziran haftası haftalık burç yorumları

Burçların haftalık değişimleri neleri gösteriyor? 12 Burç bu hafta dolunayın etkisi altında! Dolunayla beraber gelen 12-18 Haziran haftası haftalık burç yorumları.

11.06.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-17:28) 12-18 Haziran haftası haftalık burç yorumları

Bu hafta burçlar için dolunayın etkisinde bir hafta yaşayacak. Dolunayın etkisinde geçecek haftada burçları neler bekliyor? Bu hafta dolunayın etkisiyle vereceğiniz kararlarda aceleci olmamanız gelecek için alacağınız kararlarda önemli bir rol oynuyor. Burcunuzun dolunayın etkisinde geçireceği haftalık aile, sağlık, kariyer, para ve aşk yorumlarını ve nelerle karşılaşabileceğinizi hazırladık.

12-18 Haziran haftası burç yorumları

KOÇ

Uzun zamandır planladığınız ve kabuğunuzu kıracağınız bir serüvene atılmak için adım atacaksınız. Hazırlık süreciniz dolunayın burçlar üzerindeki belirsizlik etkisiyle beraber biraz uzasada bunu engellemek için aceleci ve ani kararlardan uzak durmanız ve daha titiz davranmanız gerekebilir.

BOĞA

Dolunayın çoğu burcu etkisi altında bıraktığı süreci aşk hayatınızda avantaja çevirebilecek şansa sahip olacaksınız. İlişkiniz için yüzleşmekten çekindiğiniz sorunlarla yüzleşip bunu değerlendirmek için adım atacaksınız. Bununla beraber arzu ettiğiniz ve özlediğiniz ilişkiyi tekrar yakalayabileceksiniz.

İKİZLER

Zaten belirsizliklerle dolu hayatınızı dolunayın etkisiyle bunu tersine çevirebilecek gücü hissedeceksin. Bu dolunay kararsızlıklardan kurtularak dizginleri eline alabilmen için sana bir şans verecek. Daha önce olduğu gibi kararsızlıklarla hareket etmenin değil düşünerek hareket ve planlı hareket etme şansına erişeceksin. Bu şansı elinden kaçırma!

Dolunay

YENGEÇ

Bu burç dolunaydan olumsuz etkilenenler arasında. Özellikle bu hafta en az risk alarak ilerlemek gerekiyor. Dolunayın getirdiği kararsızlıklar içerisinde doğru olmadığından emin olunmayan kararlar almaktan kaçınılması gerekiyor. Ne kadar emin olsanız bile bu hafta alacağınız kararlarda bir bilene mutlaka danışın!

ASLAN

Öncelikle derin bir nefes alın. Bu haftanın vereceği sıkışıklık hissi dolunayın etkisiyle beraber sizi terk edecek. Dolunayın etkisinden sonra yaşayacağınız evre şimdiye kadar çektiğiniz sıkıntıları unutturacaktır. Kariyer planlamanızda daha radikal kararlar alarak başarıya ulaşacağınız günler çok uzakta değil. Ama sakın acele etmeyin dolunayın etkisi hala üstünüzde!

BAŞAK

Dolunayla birlikte aşk hayatında en tatmin edici değişimi Başak burcu yaşıyor. Küçük mekansal değişikliklerle buna kendinizi hazırlayabilirsiniz. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere gitmek, uzun zamandır ziyaret etmek istediğiniz bir arkadaşınızı ziyaret etmek olabilir. Bunun için gelen şansa kucak açmalısınız. Mantık ışığında hareket etmek isteyeceksiniz ama unutmayın bu şansı kaçırırsanız pişman olabilirsiniz.

TERAZİ

Dolunayla beraber ikili ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz. Bu kazanımla birlikte hareket etmeniz size gittiğiniz yolda güç katacak. Girişim olacak planladığınız işlere adım atma şansınız oldukça yüksek. İş alanında bu hareketinizi yakın çevrenizden de destek görerek daha hızlı aşama kaydedeceksiniz.

AKREP

Akrep burcuna dolunay değişiklik hisleriyle beraber geliyor. Maddi konularda yaşadığınız sıkıntılar sizi değişik işlere veya bazı alışverişlerinizi kısmaya itebilir. Dolunayın getirdiği bu kararsızlıklarla beraber iş veya kariyer planlamanızda değişikliğe itebilir. Dolunayın etkisi altında bir karar almadan önce mutlaka ondan emin olun. Eğer acele bir karar alırsanız sonucunda istemediğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

YAY

Dolunayın direkt etkisi bur burcun üzerinde olacak. Yay burcu dolunayı duygusal olarak sizi dengesizleştirebilir. Duygusal olarak tek başınıza hissetsenizde bu hissiyatın burcunuzun dolunayından kaynaklandığını aklınızdan çıkartmayın! Dolunayın etkisinden daha kolay kurtulmak için sevdiklerinize zaman ayırın.

OĞLAK

Bu hafta oğlak burcu içine kapanık bir ruh halinde geçirecek. Dolunayın etkisiyle bu durum geçmişte çözümlenmemiş sorunları gün yüzüne çıkartacaktır. Bu süreci lehine çevirmek için çözemediğin konularda cesaretli olarak üzerine gitmeli ve çözmeye çalışmalısın.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal