101 Yaşındaki Gülizar Nine Güçlükle Kurtarıldı

Tunceli'de olumsuz hava şartları bugünlerde vatandaşın hayatını zorlaştırıyor. 101 yaşındaki Gülizar nineninde başına öyle bir şey geldi kigörenlerin yürekleri burkuldu. Çaresiz kadının imdadına karla mücadele ekipleri koştu. Detaylar haberimizde.

23.12.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-12:06)

Tunceli'de karla mücadele ekipleri 101 yaşındaki Gülizar nine için seferber oldu. Tunceli'nin Pülümür ilçesinde, olumsuz hava şartları ilçede yaşayanların hayatlarını oldukça zorlaştırıyor. Tunceli'de yağan kar nedeni ile yolu kapanmış olan köydeki yaralı olan 101 yaşındaki yaşlı kadın, karla mücadele ekiplerinin yardım etmesi ile köye ulaşan sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı.

YAŞLI KADIN GÜÇLÜKLE KURTARILDI

İlçeye bağlı bulunan Yarbaşı köyünde yaşamakta olan 101 yaşında ki Gülizar Uzun'un yaşadığı evinde düşerek yaralanmış olmasının hemen ardından 101 yaşındaki ailesi 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Aldığı ihbar üzerine derhal köye ulaşan ambulans kara saplanıp kalınca durum İlçe Özel İdare ekiplerine haber verildi. Ekiplerin çalışması ve üstün çaba göstermelerinin ardından ambulans saplanmış olduğu yerden  kurtarıldı. Ambulans, greyder ile birlikte köye ulaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk tedavisi evinde yapılmış olan Gülizar Uzun, daha sonra jandarma personelinin de vermiş olduğu  destek ile birlikte ambulansa taşınarak Pülümür Toplum Sağlığı Merkezine götürüldü. Uzun'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

tunceli kapanan yol

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal