100 Çocuk 100 Eser 1 Belgesel: Engel Tanımayan Çocuklar Ankara Yolcusu!

Ünlü turizm seyahat acentesi HIS, HIS Limitless markasıyla Türkiye'de engelsiz turizm kapsamında ses getiren proje. Engel Tanımayan Çocuklar" HIS Limitless ile Ankara'ya yolculuk yapıyor!

15.02.2024-16:37 - (Son Güncelleme: 15.02.2024-16:37) 100 Çocuk 100 Eser 1 Belgesel: Engel Tanımayan Çocuklar Ankara Yolcusu!

HIS Uluslararası Seyahat Acentası, Türkiye'nin önde gelen turizm seyahat acentelerinden biri olarak, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın himayesinde, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, Küresel Girişimci Engelliler Derneği, Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu ve Türkiye Görme Engelliler Derneği'nin ortaklığında, 17 Şubat 2024 tarihinde başlayacak özel bir projeye öncülük yapıyor.

HIS Limitless ve Engelsiz Turizm: Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Ünlü Japon menşeli turizm seyahat acentesi HIS, HIS Limitless markasıyla Türkiye'de engelsiz turizme odaklanarak, büyük bir çıkış yapıyor. HIS Türkiye, bir seyahat acentesi olmanın ötesinde, toplumsal sorumluluklarını yerine getirme konusundaki farkındalık bilinci ile anılıyor.

HIS Limitless'in başlattığı özel projenin temel amacı, depremzede özel gereksinimli çocuklara unutamayacakları bir deneyim yaşatmak ve onların hayatlarına dokunmak. HIS Limitless, güçlü iş birlikleriyle bu projeyi hayata geçiriyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, Küresel Girişimci Engelliler Derneği, Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu ve Türkiye Görme Engelliler Derneği'nin projeye ortak olması, projenin toplumsal etkisini arttırıyor.

Herkes için Turizm diyerek bu özel projeye dikkat çekiyor!

HIS Limitless, Herkes İçin Turizm alanında yeni bir dönemi başlatarak, HIS Limitless markası altında özel gereksinimli bireyler için erişilebilir turizm, sağlık turizmi, etkinlikler, geziler, festivaller, macera sporları gibi birçok fırsatı sunmayı hedefliyor. Ayrıca, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında özel bir projeyle engelsiz turizme dikkat çekiyor.

Engel Tanımayan Çocuklar Cumhuriyet Yolculuğunda

Bu özel projenin kapsamında çocuklar, gerçekleştirilecek olan Ankara gezisine katılacak ayrıca sanat etkinlikleri ile kendilerini ifade ederek engel tanımadıklarını ortaya koyacaklar. Bu geziler sırasında çocuklar, Ankara'da Atatürk'ü anma, Meclis'i ziyaret etme ve müzeleri gezme gibi unutulmaz deneyimler yaşayacaklar.

Sanat Etkinliği ve Belgesel:

HIS Limitless ve İstanbul Nişantaşı Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek sanat etkinliği, çocukların sanatla ifade yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyacak. Ayrıca, çocukların deneyimleri belgesel niteliğinde İstanbul Nişantaşı Üniversite Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından kaydedilerek, 23 Nisan Büyük Buluşma'da özel bir gala ile sunulacak.

Sergi ve Gala:

Turlarda yapılan eserler, 23 Nisan'da sergilenecek ve hazırlanan belgeselin, gala günü özel gösterimi yapılacak. Ayrıca, Acun Akademi Gastronomi bölümü akademisyenleri çocuklara mini bir gastronomi etkinliği düzenleyecek.

Projeye Destek Çağrısı:

"Bu özel projenin bir parçası olmak ve destek vermek isteyenlere projeye davet eden HIS Limitless marka yöneticisi Serap Demir: "Kurumların, Derneklerin ve Özel Firmaların bir proje etrafında bir iyilik ağı oluşturmak ve bu projelerin yaygınlaşarak daha fazla özel gereksinimli çocuğa ulaşabilmek için hayata geçirdik. Cumhuriyetimizin 100. yılı ve depremin sene-i devriyesinde çocukların yüzünde bir gülüş yaratabilmek için projeye destek vermek isteyenleri iyilik ağının bir parçası olmaya davet ediyoruz. Geleceğe birlikte güzel izler bırakmak adına HIS Limitless olarak bu projeye inanan gönüllü ekiplerimiz, değerli kurumlar ve derneklerimiz, desteğini esirgemeyen tüm markalarımıza teşekkür ederiz. Hep birlikte ülkemizi derinden sarsan bu felaketin yaralarını bir nebze sarmak için sizleri bu projenin bir paydaşı olmaya davet ediyoruz" dedi.

Detaylı bilgi için: 

info@hislimitless.com

https://engeltanimayancocuklar.hislimitless.com/


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal