10 yıllık eşini evden kovup Ukraynalı kadınla evlenmişti, şimdi yardım çığlıkları atıyor! Başına gelmeyen kalmadı

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaştan kaçıp İngiltere'ye sığınan Ukraynalı Sofia Karkadym adındaki kadına evlerinde misafir eden Lorna Garnett ve eşi Tony Garnett, 10 gün sonra Tony ile Sofia arasında aşk başlamasıyla beraber evliliklerini sonlandırdı. İşte haberin detayları...

18.07.2022-09:36 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-09:36)

Rusya'nın 24 Şubat tarihinde Ukrayna'ya girmesinin sonrasında ülkede yaşayan milyonlarca insan da canlarını kurtarmak için çevredeki ülkelere kaçtı. Ayrıca bu insanlar arasında Avrupa ülkelerine kaçanlar da vardı.

10 yıllık birliktelik son buldu

Öte yandan Ukraynalı Sofia Karkadym adındaki 22 yaşında olan mülteciye, İngiliz Lorna Garnett ve eşi Tony evlerini açarak misafir etti. Neredeyse tüm dünyanın tepki gösterdiği savaştan en çok etkilenen sivillere yardımcı olmak isteyen Lorna ve Tony'nin 10 yılı aşkın süren birliktelikleri genç kadın ile İngiliz adamın yakınlaşmasıyla son buldu.


İngiliz basınına konuştu

Ayrıca 3 çocuk annesi olan Garnett, İngiliz basınına açıklamalarda bulunarak Tony'nin kendisinden Lorna için ayrıldığını belirtti. Lviv'den İngiltere'ye sığınmak zorunda kalan Sofia'nın, ülkeye girmesinin ardından Tony'yi "gözüne kestirdiğini" öne süren Garnett, "Ona evimizin kapılarını açtık ve o bana böyle karşılık verdi" şeklinde konuşarak sitem etti.

‘’Hayatımın sonuna kadar onunla yaşamak istiyorum’’

Söz konusu Sofia'nın gelişinden 10 gün sonra Tony ve Sofia'nın evden ayrılma kararı aldığını dile getiren Garnett, 10 yıldır beraber olduğu 29 yaşındaki partnerinin kendisine karşı, "Hayatımın sonuna kadar onunla yaşamak istiyorum" şeklinde söylediğini de ifade etti.


Kiralarını ödemeyecek durumda kaldılar

Ardından olayın üzerinden neredeyse 2 ay geçmesiyle beraber aldığı karardan dolayı işinden olan Tony ve sevgilisi Sofia'nın parası kalmadı. Ev kiralarını dahi veremeyecek halde olan çift, üzerine Sofia'nın gözündeki hastalıktan dolayı zor duruma düştü. Ayrıca çocuklarını görememekten şikayet eden Tony, basının kendisini kötü göstermesi sebebiyle kimsenin kendisine iş vermediğini ifade ederek, sitem etti.

‘’Devlet yardımları alabilirim’’

Diğer yandan kötü halde olduklarını dile getiren Tony konuya yönelik, "Sofia ile birlikte yaşamaya ve hayatta kalmaya çalışıyorum. Devlet yardımları alabilirim, insanlara bir çöp olmadığımı kanıtlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal