1 Mayıs nerede kutlanacak? 1 Mayıs miting alanı olarak neresi belirlendi?

1 Mayıs İşçi Bayramı'na sayılı günler kala sendikaların kutlamaları nerede yapacağı sorusu araştırılmaya başlandı. Bayram kutlamasının nerede yapılacağı merak ediliyor. Biz de haberimizde size detaylara ilişkin bilgileri aktardık.

14.04.2022-23:16 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-23:16) 1 Mayıs nerede kutlanacak? 1 Mayıs miting alanı olarak neresi belirlendi?

1 Mayıs'a sayılı günler kala sendikaların kutlamaları ne zaman yapacağı araştırılmaya başlandı. Biz de bu haberimizde sizlere 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının nerede yapılacağından bahsettik.

1 Mayıs işçi bayramı

1 Mayıs Maltepe'de kutlanacak!

Sendikalar bu sene 1 Mayıs kutlamalarını Maltepe meydanında yapacak. DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDP’nin çağrısıyla Barbaros Meydanı’nda yapılan basın açıklamalarında bu sene düzenlenecek olan 1 Mayıs mitinginin Maltepe Meydanı'nda olacağı aktarıldı.

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMOB), Türk Tabipler Birliği (TTB) ve Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'na ilişkin açıklamalar yaptı. 1 Mayıs buluşmasına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

Bu sene yer Maltepe Meydanı!

Düzenlenen basın açıklamasında ortak karar olarak Maltepe Meydanı'nın kutlama yeri olarak seçildiği belirtildi. KESK Eski Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu 1 Mayıs Tertip Komitesi'ni temsilen açıklamalarda bulundu. Açıklamalarda ülkemizin son dönemde geçtiği zorlu ekonomik koşullara değinilirken 1 Mayıs günü tüm Türkiye vatandaşı buluşmaya çağırıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal