1 Mayıs İstanbul'da kapanacak yollar ve alternatif güzergâhları: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? Kapalı yollar listesi!

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, her yıl resmi olarak kutlanmaktadır. Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile İstanbul Valiliği kapalı olan yolları ve açık olan güzergahları açıkladı. 1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapanacak? Yol güzergahı nasıl olacak? İstanbul'da yaşayan vatandaşların merak etmiş olduğu haberimizin detayları sayfamızda yer almaktadır.

01.05.2022-00:59 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-10:35)

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, her yıl resmi olarak kutlanmaktadır. Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile İstanbul Valiliği kapalı olan yolları ve açık olan güzergahları vatandaşlar için paylaşmıştır. Bin bir şekilde emek vererek, alın teriyle para kazanan vatandaşlarımıza, her yıl 1 Mayıs gününde resmi tatil verilmektedir. İşçi olmanın zorluğunu, ne kadar zor şartlarda çalıştıklarını, bedenen ve ruhen nasıl para kazandıklarını, her sene yapılan sosyal medyada ki paylaşımlar sayesinde bir nebze farkında olup çalışan vatandaşlarımızı anlamaktayız.

1 Mayıs

1 Mayıs'ta İstanbul'da hangi yollar kapanacak? Yol güzergahı nasıl olacak?

1923 yılında resmileştirilmiş olan İşçi ve Emekçi Bayramı, her yıl dünya çapında resmi tatil olup, biryandan da çalışan emekçi işçiler tarafınca kutlanmaktadır. İstanbul Valiliğinden gelen açıklamaya göre, 1 Mayıs günü İstanbul'da bazı yollar kapalı olacakmış. Pazar günü ve arefe gününün olması dolayısıyla, yarın tüm İstanbul'daki vatandaşlar telaşlanmış durumda. 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü aktiviteleri kapsamında ve Beyoğlu'nda 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 06.00'da başlayarak, akşam etkinlik bitimine kadar yollar kapanmış olacak. 

Beyoğlu

Beyoğlu ilçesinde saaat 06,00'dan sonra kapanacak olan yollar; Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak- Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak-Turnacı Başı Caddesi-Zambak Sokak-Meşelik Sokak,Yeni Çarşı Caddesi-Kumbaracı Yokuşu, Asmalı Mescid Caddesi-Meşrutiyet Caddesi-Hamal Başı Caddesi-Kamer Hatun Caddesi, İlk Belediye Caddesi-Ensiz Sokak, İnönü Caddesi- Mete Caddesi.

Açık olarak belirlenmiş yollar ise şu şekildedir;  Refik Saydam Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tersane Caddesi, Mebusan Yokuşu, Boğaz Kesen Caddesi, Defterdar Yokuşu.

Anadolu Yakası

Anadolu Yakası'nda saat 06.00'dan sonra kapatılacak yollar şu şekildedir;

Turgut Özal Bulvarı ( Maltepe - Kartal Sahil Yolu), (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar.

Açık olarak vatandaşların kullanacağı güzergah ise;  D-100 karayolu ve Maltepe Bağdat Caddesi olarak belirtilmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal