1 Günlük Haşlanmış Mısır Diyeti

Yazın sokakta yemeye bayıldığımız haşlanmış mısırlar kilo yapar mı dersiniz? Evde kendi ellerinizle de hazırlayabileceğiniz haşlanmış mısırları diyet listesinden kaldırmak gerekir mi? İşte haşlanmış mısır hakkında merak ettikleriniz.

22.08.2019-09:57 - (Son Güncelleme: 22.08.2019-09:26) 1 Günlük Haşlanmış Mısır Diyeti

Sevdiğimiz atıştırmalıklardan olan mısırları bilhassa haşlanmış mısırları kimimiz kilo aldırır diye yemeyiz. Peki haşlanmış mısır ile diyet yapılır mı? İşte haşlanmış mısır hakkında merak ettikleriniz.

MISIR NASIL TÜKETİLMELİ?

Sokaklardaki en sevilen lezzetlerden biri olan mısırın doğru ve sağlıklı bir olarak pişirilmesi kilo alma ya da zayıflama durumunu net şekilde belirleyebilir. Çoğunlukla bol miktarda tuzla yenilen mısırın kilo aldırdığı ortaya çıkmıştır. Eğer diyetteyseniz ve mısır yemek istiyorsanız yağına ve tuzuna özen göstermeniz gerekiyor. Aksi halde kilo almanız kaçınılmaz olur.

1 GÜNLÜK MISIR DİYETİ NASIL YAPILIR? 

Sabah uyanır uyanmaz karnınız aç iken 1 bardak ılık su içmeyi ihmal etmeyin. Sonrasında 30 dakika sonra küçük boy 1 tane haşlanmış mısır yiyin. Öğlen ise; 1 tane domates, 1 tane salatalık, 1 tane yeşil biber, 1 tane kırmızı biber ve yeşillikle birlikte 1 tane orta büyüklükte haşlanmış mısır tüketin. Akşam sadece 1 tane büyük haşlanmış mısır, uykudan önce de tarçın ve zencefil ile tat katılmış 1 bardak kefir tüketin. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal