1 dolara aldığı bitcoin onu milyoner yaptı: Davinci Jeremie bütün hayatını bitcoin'e adadı!

Bundan 10 yıl önce sıradan bir adamken şimdilerde bütün dünyaca tanınan bir milyoner olan Davinci Jeremie, 2010'larda yeni yeni ortaya çıkan 'bitcon' sisteminin bir tür dolandırıcılık yöntemi olduğunu kanıtlamak için çıktığı yolda bir bitcoin milyonerine dönüştü. Hikayesi duyanları şoke eden Jeremie'nin meraklılarına bir de tavsiyesi var...

19.02.2024-09:30 - (Son Güncelleme: 19.02.2024-17:53) 1 dolara aldığı bitcoin onu milyoner yaptı: Davinci Jeremie bütün hayatını bitcoin'e adadı!

Bitcoin sistemi gündemimize yeni yeni girmeye başladığı, adını ilk kez duyduğumuz yıllarda b sistemin ne tür bir dolandırıcılık olduğunu göstermek adına araştırmalara başlayan Davinci Jeremie, elde ettiği sonuçla dumura uğradı. "Bir yazılım geliştiricisiyim, kaynak kodunu okuyup size bunun ne kadar büyük bir dolandırıcılık olduğunu anlatacağım" diyerek çıktığı yolculukta, herkesi bitcoin almaya ikna etmeye çalışan bir milyonere dönüşmüştü. Araştırmalarından sonra savunduğu fikrinden tamamen vazgeçen Jeremie, 2013 yılında bitcoin satın aldı ve takipçilerine de sürekli bunu tavsiye etmeye başladı.

Bitcoin ve kripto para konusunda çektiği tavsiye videolarıyla tanınan David Jeremie, 2013 yılında tüm takipçilerine kripto paraya yatırım yapmalarını tavsiye etti. Ne var ki o yıllarda birçok kişi bunu asla ciddiye almadı. Zengin olabilmek için bitcoin'e sadece 1 dolar yatırım yapmayı öneren Jeremie, bunun için bir YouTube videosu da hazırlamıştı. Ünlü isim bu videoda "Gelecekte gerçekten zengin olmak istiyorsanız, sizden sadece 1 dolara Bitcoin satın almanızı ve bir cüzdana koyup saklamanızı istiyorum. Sonucu ne olursa olsun, kimin umurunda? Sadece 1 dolar kaybetmiş olacaksınız" demişti ancak çoğu kişi güldü geçti. Jeremie ise 1 dolardan 3 bitcoin satın aldı. Yıllar içinde yatırdığı 1 dolar, 10 bin dolar oldu, şimdilerde ise 57 bin dolara ulaşmış durumda. Jeremie, gelecekte bitcoin'in daha da değer kazanacağına inanıyor.

''Beni dinleyin, milyoner olun!''

Yatırım konusundaki bu ısrarı, şans faktörüyle de birleşince Jeremie'yi zengin yaptı. Ancak yine de gerçek yatırım uzmanlarının görüşlerine kulak vermek daha faydalı sonuçlar verebilir.

Çoğu kişi tavsiyelerine kulak asmasa da Jeremie, onu dinleyenlerin bir gün kendisine teşekkür edeceğini vurguluyordu. Bitcoin'in sadece bir ödeme sistemi olmadığını, bundan çok daha fazlası olduğunu belirten Jeremie, teknik incelemeleri sonucu bu fikre varmıştı. Jeremie, bitcoin'e o kadar kafayı taktı ki evini ve altınlarını bu uğurda sattı. Ünlü ismin eşi, bu saçmalıklara dayanamayarak onu boşadı, o yine de vazgeçmedi. Çünkü 1 bitcoin'in ileride 1 milyon dolara kadar yükseleceğine inanıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal