Yalı Çapkını 59. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak? Star TV Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerinde olduğu Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Dizi severler yeni bölüm hakkında heyecanlı bekleyişini sürdürürken diğer yandan da Yalı Çapkını yeni bölüm izle, Star TV Yalı Çapkını full izle, Yalı Çapkını 59. bölüm fragmanı gibi terimleri araştırıyor. İşte detaylar…

16.02.2024-23:30 - (Son Güncelleme: 16.02.2024-23:30)

Star TV ekranlarında fırtına gibi esen Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm fragmanı her hafta sosyal medyayı sallamayı başarıyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin başrollerinde olduğu reyting rekortmeni yapımın yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Peki Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak? Star TV Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak?

Pelin'in ani bir sağlık sorunuyla hastaneye kaldırılması, Ferit'in Serter'e olan öfkesini artırır. Bebeğiyle birlikte yaşam mücadelesi veren Pelin, bebeğin babasının kim olduğunu öğrenmek isteyen Halis Ağa'nın talebi üzerine bir babalık testine tabi tutulur. Tüm olumsuzluklara rağmen Ferit'e destek olmaya gelen Seyran, Pelin'in hayatta kalabilmesi için büyük çaba sarf eder. 

Yalı Çapkını

Halis, hapishanede zor günler geçiren Orhan'ı kurtarmaya çalışsa da planı istediği gibi gitmeyince hayal kırıklığına uğrar. Pelin ve bebeği için kritik saatler yaşanırken, Ferit, Seyran'ın desteğiyle güç bulmaya çalışır. Ancak, karşılarındaki zorlu süreç hiç de kolay olmayacaktır.

Star TV Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm, 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak. Merakla beklenen Yalı Çapkını 59. bölüm fragmanı ise yeni bölüm sona erer ermez ekranlarda yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal