Şenol Güneş Selçuk İnan'ı Açıkladı!

Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı sonrası Selçuk İnan, Hakan Balta ve Volkan Şen'in transferiyle ilgili sorulan soruları yanıtladı. Ve topu yönetime attı.

19.08.2017-15:29 - (Son Güncelleme: 19.08.2017-16:43)

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra transferle ilgili sorulara ilginç bir cevaplar verdi.

Beşiktaş, Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Selçuk İnan'ı transfer edebilir.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Selçuk İnan'ın bonservisini kulübünden alması halinde transferine onay vereceğini belirtti. Güneş, eski öğrencisini takıma katıp, önümüzdeki sene Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Atiba'nın da yerini doldurması amaçlanıyor. Fakat Şenol Güneş transfer konusunu yönetime attı. 

"TOPU YÖNETİME ATTI"

Selçuk İnan'ın Galatasaray'la yollarını ayırması halinde alınmasını istediği konuşulan Şenol Güneş, basın toplantısında bu transferi yalanlamadı.

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Selçuk İnan ve Hakan Balta ile beraber Volkan Şen'i isteyip istemediği sorulan Güneş; "Ben onları bilemem, transferleri ben yapmıyorum, yönetim yapıyor" dedi.

VOLKAN ŞEN'İ İSTERİM DEMİŞTİ

Daha önce bir basın toplantısında Volkan Şen ve Burak Yılmaz'ın transfer edilmesini istediğini fakat son sözü yine yönetimin söyleyeceğini açıklayan Güneş, Hakan Balta ve Selçuk İnan için de topu yönetime attı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal