Beşiktaş Cephesinden Flaş Açıklama! Bayern'den Daha İyiyiz

Beşiktaş'ın ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde flaş bir açıklamaya imza attı.

15.02.2018-14:28 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-14:29) Beşiktaş Cephesinden Flaş Açıklama! Bayern'den Daha İyiyiz

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşakları Bayern Münih mücadelesinden Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına ve fikstür sıkışıklığına dair birçok hususta açıklamalarda bulundu.

İKİNCİ BAŞKANDAN FLAŞ AÇIKLAMA! "BAYERN MÜNİH KADAR BİZ DE ŞANSLIYIZ"

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda salı günü konuk olacakları Bayern Münih karşılaşmasıyla alakalı olarak yorumlarda bulunan Çebi, "Bayern Münih mücadelesi tabii ki çok önemli. Sonuçta Türkiye'nin gururuyuz. Beşiktaş olarak Türkiye'yi temsil ediyoruz. Üzerimizde ağır sorumluluk ve yük var. Bayern Münih kadar biz de şanslıyız. Biz Bayern Münih'ten daha iyiyiz diyebilirim. Daha aşağı olduğumuzu düşündürecek hiçbir durum söz konusu değil. Biz de buraya gruplardan birinci çıkarak geldik. Bayern Münih için de zor bir takımız" şeklinde yorumda bulundu.

ELEŞTİRİLER YERSİZ! "FİKSTÜRLE İŞİMİZ ŞU ANDA YOK"

Son zamanlarda en çok konuşulan mevzuların başında gelen sıkışık fikstür ile alakalı düşüncelerini paylaşan Çebi, "Sezon başında planımızı ve hazırlıklarımızı kupa olacak, lig olacak ve Avrupa'da top oynayacağız diye yaptık. Sonuç itibariyle topu oynayacaksınız yani. Fikstür neyse ne. Fikstürle işimiz şu anda yok. İşimize bakacağız" şeklinde açıklamada bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal