Monaco Golovin’i Kadrosuna Katıyor! Anlaşma Çok Yakın

Monaco Golovin’i Kadrosuna Katıyor! İmzalar An Meselesi

17.07.2018-11:03 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-11:01) Monaco Golovin’i Kadrosuna Katıyor! Anlaşma Çok Yakın

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco, Rusya formasıyla Dünya Kupası’nda yıldızlaşan Alexander Golovin ile anlaşma sağladı.

Monaco, CSKA Moskova’da forma giyen ve Dünya Kupası’nda Rusya ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki Alexander Golovin ile anlaşmaya vardı.

Fransız ekibinin başkanı Vadim Vasilyev, Rus basınına açıklamalarda bulunarak Golovin ile 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandığını, takımı CSKA Moskova'ya da cömert bir teklifte bulunduklarını ve transferin çok kısa zamanda bitmesini beklediklerini söyledi.

Adı Arsenal ve Juventus gibi büyük takımlarla da anılan futbolcu için "Henüz bu yaşında Monaco gibi kaliteli bir geçiş takımını tercih etmesi onun gelişimi açısından doğru olacak" ifadesini kullanan Vasilyev, CSKA Moskova'dan gelecek haberi beklediklerinin altını çizdi.

Geçtiğimiz sezon CSKA Moskova forması ile 43 karşılaşmada oynayan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, 7 gol 6 da asistlik bir performans sergiledi. Rusya Milli Takımı ile ülkesinin ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası'nda 4 karşılaşmada 1 kez gol sevinci yaşayıp 2 de asist kaydeden Golovin, oynadığı futbolla da herkesin beğenisini toplamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal