Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 22 Nisan Cuma puan durumu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her hafta beş yarışmacının büyük rekabetine sunuculuk yapan Zuhal Topal Yemekteyiz 'de bu haftanın yarışmacıları Pınar, Bilge, Bahar, Muhammet ve Kenan olmuştu. Yarışmacılar 15 bin lirayı kazanabilmek için kıyasıya rekabet ile yarışıyorlar. Peki 22 Nisan Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz birinci kim oldu kim kazandı? 18 Nisan-22 Nisan hafta kazananı belli oldu.

22.04.2022-19:59 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-19:59) Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 22 Nisan Cuma puan durumu

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün saat 16:00 da Zuhal Topal'ın neşeli sunumu ile Yemekteyiz programı sevenleri ile buluşuyor. 

18 Nisan ve 22 Nisan arası yarışmacılarının kıyasıya verdiği rekabet bugün son buluyor. Kendi sunumları ile kendi seçtikleri günlerde bütün hünerlerini sergilen Pınar, Bilge, Bahar, Muhammet ve Kenan yarışmacılarından Bahar Hanım Cuma günün yarışmacısı oldu. Bahar Hanım hazır cevaplı lığı ile gündemde bu hafta yerini korudu. Bakalım yarışmacı arkadaşları Bahar Hanımın sunumuna  nasıl yorumlar yapacak? Kaç puan verecek? Haftanın kazananı kim oldu? Haftanın finali bugün  Bahar Hanım ile belirlenecek. 15 bin TL ödülün sahibi bugün belirleniyor.

22 Nisan 2022 Yemekteyiz Finalde kazanan kim oldu? 

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 18 Nisan Pazartesi Yarışmacısının aldığı puan;

Pınar Başoğlu: 31 Puan aldı.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 19 Nisan Salı Yarışmacısının aldığı puan;

Bilge Kılıç: 21 Puan aldı.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 20 Nisan Çarşamba Yarışmacısının aldığı puan;

Muhammet Gök: 35 Puan aldı.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 21 Nisan Perşembe Yarışmacısının aldığı puan;

Kenan Temizkan: 27 Puan aldı.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 22 Nisan Cuma Yarışmacısının aldığı puan;

Bahar Demir: 22 Puan aldı. 

Ve haftanın kazananı , 15 bin TL büyük ödülün sahibi 22 Nisan Cuma günü belirleniyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Nisan 2022 kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Haftanın birincisi genç yarışmacı MUHAMMET oldu. Büyük ödülü Muhammet Gök kazandı.

Zuhal topalla yemekteyiz 22 nisan kazananı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal