Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Hanım neden yok, elendi mi, diskalifiye mi oldu?

TV8 ekranlarının sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz her hafta yepyeni yarışmacılar ile ekran karşısına geçmeye devam ediyor. Bu haftaki programda diskalifiye olan Esma Hanım ise gündeme damgasını vurdu. Yemekteyiz Esma hanım neden yok, elendi mi? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Hanım neden diskalifiye oldu? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yaşanan detaylar haberimizde yer almaktadır

17.06.2022-12:18 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-12:18) Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Hanım neden yok, elendi mi, diskalifiye mi oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında heyecanlı dakikalar izleyenleri bekliyor. Yemekteyiz programından diskalifiye olayları ile gündeme gelen Esma Hanım bu haftanın 4. yarışmacısı olurken masada yer almaması kafaları karıştırdı. Yemekteyiz Esma Hanım neden yok? Yemekteyiz Esma Hanım diskalifiye mi oldu? Yemekteyiz Esma Hanım programdan mı ayrıldı? İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yer alan Esma Hanım hakkında yaşananlar haberimizde

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 'de ne oldu? Esma diskalifiye mi oldu?

16 Haziran 2022 Perşembe günü yayınlanan bölümde Esma Hanım, yemek içerisinde soğan bulunması bahanesi ile tatmayacağını belirtti. Bunun üzerine sunucu Zuhal Topal her ne olursa olsun yemeğin tadılması gerektiğini ve yarışma kurallarının bu yönde olduğunu söyledi. Fakat Zuhal Topal'ın sözünü dinlemedi halde Esma Hanım, programın kurallarına aykırı davranarak diskalifiye oldu ve masayı terk etti.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Hanım diskalifiye oldu?

Zuhal Topal yaşanan olay üzerine Esma Hanım bugün yarışmadan ayrıldı. Esma Hanım'ın diğer yarışmacılara verdiği puanlar geçersiz kabul görülecektir. Zuhal Topal, Esma Hanım'ın ilk iki günde uyardığını fakat kurallara aykırı davrandığını söylerken diskalifiye olduğu açıklandı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Hanım kimdir?

Bu haftaki yarışmacılardan 2. gün ismi Esma Hanım, 30 yaşında olup aslen Adanalıdır. 14 Haziran Salı günü yarışmacısı olan Esma Hanım önceden de birçok televizyon programına katıldığı belirlendi. Terazi borcu olan Esma Hanım'ın mesleği ise güzellik ve bakım merkezidir. 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Hanım diskalifiye oldu

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal