Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu haftaki yarışmacıları kimlerdir? 2 Mayıs ve 6 Mayıs 2022 arası yarışmacılar

TV8 ekranlarının severek izlenen Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı, bayram demeden tüm hızı ile devam etmektedir. İzleyiciler bu haftaki yarışmacıları merak ediyor. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs ile 6 Mayıs arası yarışmacıları...

03.05.2022-15:01 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-15:01) Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu haftaki yarışmacıları kimlerdir? 2 Mayıs ve 6 Mayıs 2022 arası yarışmacılar

Hafta içi her gün yeni bölümü yeni yarışmacısı ile TV8 kanalında 16:00 da yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bayram dolayısı ile bu hafta olup olmayacağı merak konusu olmuştu. En çok izlenen programlar arasında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz bayram demeden tüm hızı ile yeni yarışmacıları ile ekranlardaki yerini aldı. İşte 2 Mayıs ve 6 Mayıs arası yarışmacıları;

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs 6 Mayıs 2022 yarışmacıları;

 Yağmur, Mahmut, Dilan, Yalçın ve Aysel 15 bin lira kıyasıya rekabetin içine giriyor. Bu haftanın birincisi kim olacak? 2 Mayıs – 6 Mayıs 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağmur kim?

166 bölümün bu haftanın ilk yarışmacısı Yağmur oldu. Yağmur 32 yaşında ev hanımıdır. Eğlenceli kişiliği ile dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Yağmur Hanım birinci olacak mı? Rakiplerinden kaç puan alacak?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mahmut Kabataş kim?

Bu haftanın iki erkek yarışmacılarından biri Mahmut Kabataş oldu.İkinci günün yarışmacısı olan Mahmut Rizelidir. Kocaeli Üniversitesi mezunudur. Kendinden emin olan yarışmacı, şimdiden rakiplerine göz dağı vermeyi ihmal etmedi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yalçın kim?

Bu haftanın bir diğer erkek yarışmacısı Yalçın oldu.Yalçın üçüncü günün yarışmacısı olarak yarışacak. Yalçın erkeklerinde mutfakta ne kadar başarılı olduğunu göstereceğini ve büyük ödülü kazanacağından emin adımlarla ilerliyor. Rakiplerinden kaç puan alacağı izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan kim?

beşinci ve son gün yarışmacısı olan Dilan, kendinden emin tavırları ve yorumları ile dikkatleri üzerine çekerek rakiplerini korkuttu. Dilan haftanın birincisi olabilecek mi? Dilan kaç puan alacak? İzleyiciler tarafından şimdiden merak konusu oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel kim?

Dördüncü günün yarışmacısı Aysel oldu. Ev hanımı olan yarışmacı aynı zamanda resimle de uğraşmaktadır. 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal