Zuhal Topal’la Yemekteyiz 14 Haziran 2022 Salı puan durumu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz gündüz kuşağı programında 14 Haziran günü yarışan Esma Ateş'in kim olduğu merak edilmektedir. Esma Ateş, sunucu Zuhal Topal ve yarışmacılardan kaç puan aldı? İşte ayrıntılar.

15.06.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-15:12) Zuhal Topal’la Yemekteyiz 14 Haziran 2022 Salı puan durumu

14 Haziran 2022 tarihinde Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında bugün yarışan yarışmacının kaç puan aldığı merak edilmektedir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının takipçileri bugünün yarışmacısı Esma Ateş'e verilen puanları merak etmekte ve internette araştırılmaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında salı günü yarışan Esma Ateş'im kim olduğu merak edilmektedir. Esma, bu hafta en çok konuşulan yarışmacı oldu. Sözleri ile dikkatleri üzerine çeken Esma Ateş merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Esma Ateş;

-Memleketi Van

-Mimarlık mezunu

-Güzellik merkezi işletiyor

-30 yaşında

-Özgüveni yüksek birisidir.

esma ateş

14 Haziran 2022 Yemekteyiz puanlar

Esma Ateş, 14 Haziran Salı günü menüsünü hazırlayarak, sofrayı kurarak yarışmacıları ve sunucu Zuhal Topal'ı ağırladı. İlk olarak çorba ikram ettikten sonra ana yemek ve son olarak da tatlı ikram etti. Zuhal Topal ve yarışmacılar daha sonra Esma Ateş'e puan verdi. Esma Ateş'e verilen puanlar şöyledir:

Ahmet Bey:  4 Puan

Derya Hanım:  4 Puan

İdil Hanım:  3 Puan

İsmet Bey:  3 Puan

Zuhal Topal:  X

Esma Ateş'in toplam puanı:  14 Puan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 197.bölüm

TV 8 ekranlarına gelen gündüz kuşağında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında hafta içi her gün 5 yarışmacı evlerine konuk ederek yemek hazırlamakta ve diğer yarışmacılar ise puanlama yapmaktadırlar. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı tam 15.000 TL ödülün sahibi oluyor.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal