Zuhal Topal Yemekteyiz Selim Burak kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Selim Burak yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

TV 8 ekranlarının çok sevilen yarışma programlarından birisi olan Yemekteyiz programında bu hafta birbirinden renkli yarışmacılar yer alıyor. Zuhal Topal’ın sunuculuğuyla ekranlarda yer alan yemek programında bu haftanın yarışmacıları ise merak ediliyor. Bu haftanın yarışmacıları arasında bulunan Selim Burak’ın kim olduğu ise merak ediliyor. Zuhal Topal Yemekteyiz Selim Burak kimdir? Selim Burak adlı yarışmacının yaşı ve nereli olduğu hakkında da araştırmalar yapılıyor.

09.05.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-14:10) Zuhal Topal Yemekteyiz Selim Burak kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Selim Burak yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

Yemeklerin yarıştığı, rekabetin hiç bitmediği TV8 ekranlarının sevilen yemek programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00’da TV8 ekranlarında yer alan programda her hafta ayrı isimler yarışırken bu haftanın yarışmacıları ise merak ediliyor.

Birbirinden renkli yarışmacıların bir araya geldiği ve yemeklerini yarıştırdığı programda Selim Burak adlı yarışmacı merak ediliyor. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Selim Burak kimdir? Selim Burak kaç yaşındadır? Yemekteyiz yarışmacısı Selim Burak nereli? Sosyal medya hesabı var mı? Bu ve bunun gibi izleyenler tarafından merak edilen sorular arasında yer alıyor.

Zuhal Topal Yemekteyiz Selim Burak kimdir?

Bu hafta yeni yarışmacılarıyla ekranlara gelecek olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacıları arasında yer alan Selim Burak adlı yarışmacının km olduğu merak edilenler arasında. Birçok Yemekteyiz izleyicisi, bu haftanın yarışmacılarından olan Selim Burak hakkında ki merakını gidermek için araştırmalarda bulunuyor.

Selim Burak

35. Hafta yarışmacılarından olan Selim Burak hakkında şimdilik pek bir bilgi bulunmuyor.

Zuhal Topal’ın sunuculuğuyla ekranlarda yer alan Yemekteyiz programında yarışacak olan Selim Burak, mutfakta hünerlerini sergilemeye çalışacak ve hafta sonunda verilecek olan 15 bin TL’lik büyük ödülü kazanmaya çalışacak. 

Yemekteyiz Selim Burak

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal