Zuhal Topal Yemekteyiz Filiz kimdir? Filiz Ergül hayatı ve hakkında bilgiler

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal ile Yemekteyiz adlı yarışma programında yer alan yarışmacılar seyircilerin epey bir dikkatini çekmektedir. Bu hafta da programda yarışan Filiz Ergül Kılıç haftaya damga vuran isimler arasında yerini aldı. Peki Filiz Ergül Kılıç kimdir? Zuhal Topal ile Yemekteyiz Filiz Ergül Kılıç nereli ve ne iş yapmaktadır? şeklinde merak edilen bu soruların cevaplarını sizler için haberimizin içeriğinde paylaştık.. İşte çok merak edilen o detaylar..

13.04.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-16:21) Zuhal Topal Yemekteyiz Filiz kimdir? Filiz Ergül hayatı ve hakkında bilgiler


Zuhal Topal ile Yemekteyiz adlı yarışma programı hafta içi her gün TV8 ekranlarında seyirci ile buluşmaktadır. Programda yarışmacı olarak yer alan Filiz Ergül Kılıç da bu hafta programa damgasını vurarak hafızalarda yer edinen yarışmacılardan biri oldu. Pek çok seyirci de hem sosyal medya üzerinden hem de internette arama motorları üzerinden Filiz Ergül Kılıç hakkında merak edilenleri araştırmaktadır. Peki Filiz Ergül Kılıç aslında kimdir? Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışmacılarından Filiz Ergül Kılıç nereli ve ne iş yapmaktadır? şeklinde merak edilen soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar..


Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışmacısı Filiz Ergül Kılıç aslında kim? Filiz Ergül Kılıç nereli ve ne iş yapmaktadır?

Zuhal Topal ile Yemekteyiz adlı yarışmada haftanın en iddialı isimleri arasında yer alacak olan Filiz Ergül Kılıç evlidir. Programda kendi yarışma gününde yemek yaparken '' Kim böyle çeşit çeşit ve güzel lezzetli yemek yapıyor '' sözleri ile kameralara hem ne kadar hamarat olduğunu gösterdi hem de yarışmacı olan rakiplerine de bir nevi gözdağı verdi. Kendisinden oldukça emin olan ve yarışma sonunda birinci olan kişiye verilen büyük para ödülünü de kazanmak isteyen yarışmacının göstereceği performans ise şimdiden büyük bir merak ile beklenmektedir. Instagram hesabı olan '' kilicfiliz05 '' adı ile paylaşım yapmaya devam eden yarışmacının şu an için Instagram hesabında 459 takipçi sayısı bulunmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal