Zorlu hava koşullarında TOGG gösterisi! -20 derecede test edildi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Sedat Bingöl ve Gökhan Şensoy, satın aldıkları yerli otomobil Togg'u, 20 santimetre kalınlığındaki karlı yollarda test etti. Test sürüşü havadan görüntülendi ve Sedat Bingöl, ön yargıları kırmak amacıyla bu testi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Buzda, karda, çamurda hiç kalmadan gidiyoruz" dedi.

16.01.2024-16:14 - (Son Güncelleme: 16.01.2024-16:59)

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaşayan Bingöl ve Şensoy, Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG’un T10X modelini, ilçenin çetin kış şartlarında, 20 santimetre kalınlığındaki karla kaplı yollarda başarılı bir şekilde test etti. Karlıova ilçesinde karlı hava koşullarında gerçekleştirilen test sürüşü, yerli Otomobil TOGG'un çeşitli zorlu yol şartlarına uygunluğunu göstermek amacıyla yapıldı. Sedat Bingöl ve Gökhan Şensoy, aracın karlı zemindeki performansını değerlendirmek için özel bir test parkurunda Togg'u kullandılar. Görüntüler, aracın karlı yollarda ilerlerken performansını gösterdi. 

“Hiç yolda kalmadık.”

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaşayan Sedat Bingöl ve Gökhan Şensoy, Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un T10X modelini zorlu kış şartlarında test etti. Sedat Bingöl, Togg'un eksi 20 derecede bile tek marşla çalıştığını belirterek, diğer araçlarının sürekli olarak çalışma sıkıntısı çektiğini ifade etti. Ayrıca, Togg'un karlı ve buzlu zeminlerde rahatlıkla ilerlediğini ve arka itişli olmasına rağmen başarılı bir performans sergilediğini vurguladı.

Bingöl deneyimlerini şu sözlerle ifade etti:
“Aldığımız araçlar sürekli yolda kalıyor, çalışma sıkıntısı çekiyoruz. Sabah kalkıp, işe gittiğimizde araçlar genellikle çalışmıyor. En az 1 saat bekleyip, aracın ısınmasını bekliyoruz. TOGG aracını aldık ve gayet memnunuz. Eksi 20 derecede sabah marşa bastığımız gibi çalışıyor. 15-20 santimetre kar içinde rahatlıkla gidip, gelebiliyoruz. Arka itişli olduğu için biraz ön yargı vardı. Burada genelde önden çekişli araçlar alınıyor. 'Elektrikli araçlarda sıkıntı yaşanıyor' diyenler oldu. Aldım ve 2 aydır kullanıyorum. Herhangi bir problem yok, gayet memnunum ve şarjı da iyi gidiyor. Buzda, karda, çamurda hiç kalmadan gidiyoruz. TOGGalmayı düşünen arkadaşlarımız ön yargıyı kırmak için denedi. Buzda nasıl gidiyor, karda kalır mı kalmaz mı, kayar mı gibi kaygılarını gidermek için denediler ve testi başarılı bir şekilde geçti"

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal