Zonguldak kurbanlık fiyatları ne kadar? 2022 Zonguldak büyükbaş, küçükbaş kurbanlık hisse fiyatları

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte kurbanlık fiyatları merak edildi. Zonguldak'ta yaşayan vatandaşlarda Kurban Bayramı'nda kesmek için büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki Zonguldak kurbanlık fiyatları, hisse fiyatları ne kadar detaylar haberimizde yer almaktadır.

04.06.2022-21:48 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-21:48) Zonguldak kurbanlık fiyatları ne kadar? 2022 Zonguldak büyükbaş, küçükbaş kurbanlık hisse fiyatları

Kurban Bayramı'na az bir süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını merak etti. Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz sonrasında vatandaşlar ceplerine uygun olacak kurbanlık arayışına girdi. Zonguldak'ta yaşayan vatandaşlar da büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların fiyatlarını araştırıyor. Müslüman aleminde maddi durumu yeterli olan kişilerin kesmesi farz olan kurban kesme ibadeti için vatandaşlar şimdiden bütçelerine uygun kurbanlıkları araştırmaya başladı. 

Zonguldak kurbanlık fiyatları

Zonguldak'ta büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan fiyatları 

Kurbanlık fiyatları ülkemizde yaşanan fiyat artışları dan dolayı sürekli değişmektedir. Zonguldak'ta da büyükbaş kurbanlık fiyatları 20 bin TL ile 45 bin TL arasında değişmektedir. Koyun ve koç gibi küçükbaş hayvanların fiyatları ise 800 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişmektedir. 

Kurbanlık hisse fiyatları ise 3 bin 500 TL ile 7 bin 800 TL arasında değişebilir. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal