Zlatan Futbolu Bırakmıyor!

İtalya Serie A ekiplerinden Milan forması giyen 39 yaşındaki İsveçli yıldız Zlatan İbrahimoviç, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatacak.

10.02.2021-18:28 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-18:31) Zlatan Futbolu Bırakmıyor!

Serie A lideri Milan şamppiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken iç transfer çalışmalarına hız verdi. İtalyan ekibi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Zlatan Ibrahimovic ile masaya oturacak.

39 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık yeni kontrat önerilecek. Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Milan teknik direktörü Stefano Pioli de Zlatan Ibrahimovic'in önemine dikkat çekmişti.

Son olarak ligde oynadıkları Crotone'ye karşı kazanılan 4-0'lık maçta iki kez fileleri sarsan Zlatan İbrahimoviç, kulüpler bazında kariyerindeki 500'üncü golünü atmıştı.

Bu sezon Milan formasıyla 17 resmi maça çıkan İbrahimoviç, 16 kez topu ağlara gönderirken 2 de asist yaparak gol yollarında çok ciddi bir katkı vermiştiç

39 yaşındaki futbolcunun her zaman üst düzey bir oyun ortaya koyduğunu belirten Milan Teknik Direktörü Pioli, ' Sürekli gol atıyor ve bu takımda olmaktan dolayı çok mutlu. ' söylemişti. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal