Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maç hakemleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale çıkacak takımları belirleyecek olan yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu. İşte karşılaşmaları yönetecek olan hakemler...

09.05.2022-14:34 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-16:44) Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maç hakemleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının sona ermesiyle beraber gözler Ziraat Türkiye Kupası’nın yarı final rövanş karşılaşmalarına çevrildi. Finale gidecek olan takımların belirleneceği Kayserispor Trabzonspor ile Sivasspor Alanyaspor maçlarının hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından duyuruldu. Futbol severler zorlu karşılaşmalarda hangi hakemlerin görev alacağını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maç hakemleri belli oldu

TFF, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maç hakemlerini açıkladı. TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre karşılaşmaları yönetecek olan hakemler şu şekilde:

Türkiye Kupası hakemleri

Kayserispor Trabzonspor maçı hakem kadrosu

10 Mayıs Salı günü Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak olan Kayserispor Trabzonspor yarı final rövanş maçında Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’e yardımcı hakemler olarak Cevdet Kömürcüoğlu ve Murat Tuğberk Curbay eşlik edecek.

Sivasspor Alanyaspor maçı hakem kadrosu

11 Mayıs Çarşamba günü Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan Sivasspor Alanyaspor yarı final rövanş maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcıları ise Aleks Taşçıoğlu ve Deniz Caner Özaral olacak.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal