Ziraat Bankası internet şube şifresi nasıl alınır? Ziraat Bankası internet şubesi şifre alma yöntemleri

Bankalar sağladığı internet şube hizmetleriyle birçok hizmete kolaylıkla erişim sağlamanızı mümkün kılmaktadır. Peki Ziraat Bankası'nın internet şube şifresi nasıl alınır? İşte Ziraat Bankası internet şube şifresi alma yöntemleri.

08.05.2022-13:17 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-13:17) Ziraat Bankası internet şube şifresi nasıl alınır? Ziraat Bankası internet şubesi şifre alma yöntemleri

Ziraat Bankası, internet şubesi alma işlemleri ve tüm bankacılık işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir. Öte yandan internet şubesi kullananlar için özel olarak sunulan faiz oranları ve kampanyalara ek olarak uygun maliyetlerle işlemleri tamamlamak mümkündür. Bankanızın internet şubesiyle hesap açıp kapatma, EFT/havale işlemleri, kredi veya kredi kartı başvurusunda bulunma gibi işlemler yapılabilir.

Ziraat Bankası internet şifresi nasıl alınır?

Ziraat Bankası’nın internet şubesine giriş yapıp dilediğiniz işlemi yapabilmek için öncelikle şifre almanız gerekir. Herkes için farklı olarak verilen banka şifresiyle güven içinde hesabı kontrol etmeniz mümkündür. Öte yandan internet bankacılığından anlık yatırımlar yapılabiliyor. İnternet şubesinden şifre oluşturabilmek için bankanın web sayfasına giriş yapıp şifre oluşturma talebi yapmak gerekiyor. Açılan ekranda T.C. kimlik numaranızı girip cep telefonu numaranızı başında sıfır olmadan girmelisiniz. Son ekrandaysa güvenlik kodunu doldurup giriş butonuna basmalısınız. Başvuru sürecinde Ziraat Bankkart ile kredi kartını kullanmanız mümkündür. Online başvuru sayfasına giriş yapıp gerekli bilgileri doldurduktan sonra yeni şifreyi edinmek için gerekli adımları tamamlamış olacaksınız.

Öncelikle Ziraat Bankası internet şubesine giriş yapın.

Karşınıza çıkan ekranda “Hemen başvur” butonuna tıklayıp online müşteri kaydı sayfasına gelin.

T.C. kimlik numaranızla bankadaki cep telefonu numarası ve ekrandaki güvenlik kodunu kutucuğa yerleştirin.

“Devam” butonuna basıp diğer ekrandaki SMS şifresini yazın.

Karşınızdaki ekrandaki banka kart bilgileri ve şifreyi oluşturup bankanın internet bankacılığını kullanmaya başlayın.

Ziraat Bankası internet şifresi unutulunca ne yapılır?

Daha önce kullanmış olduğunuz internet şifresini unutursanız adımları takip edip şifre edinebilişiniz. Bankanın kurumsal müşterisi olanlar 444 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp yeni şifre talep edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal