Zeytinburnu’nda Yol Çalışması Vatandaşı Çileden Çıkardı

Zeytinburnu’nda günlerdir süren yol çalışması nedeniyle trafikte aksaklıklar yaşanıyor. Bu sabah saatlerce otobüs bekleyen onlarca vatandaş mağduriyet yaşadı.

24.05.2021-09:53 - (Son Güncelleme: 24.05.2021-09:53) Zeytinburnu’nda Yol Çalışması Vatandaşı Çileden Çıkardı

Zeytinburnu Nuripaşa mahallesi güzergahında olan Bulvar caddesi üzerinde günlerdir yol çalışmalarına devam ediliyor. Yapılan yol çalışmaları nedeniyle bir yandan ulaşım aksarken diğer yandan ise toplu taşıma kullanan vatandaşlar etkileniyor. Bugün sabahın yoğun olduğu bir saatte otobüs bekleyen mağdur vatandaşlar yapılan ihmaller nedeniyle işlerine geç kaldı. 

SAATLER BOYUNCA BEKLEDİLER 

Giderek kalabalıklaşan durakta otobüs bekleyen bir grup insan başta İETT’lerin trafik nedeniyle geç kaldığını düşünsede aradan uzun vakit geçmesi sonucu şüpheye kapıldı. 

GEREKLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILMADI 

Hiçbir bilgilendirme yapılmaması ve gerekli yetkililere ulaşılamaması halinde vatandaşlar çileden çıktı. Durakta bekleyen yaşlılar zor anlar yaşadı. 

VATANDAŞLAR ÇİLEDEN ÇIKTI 

Bunun üzerine defalarca aramasının ardından sonunda bir yetkiliye ulaşan vatandaş otobüsün İSKİ çalışmaları nedeniyle geçmeyeceğini öğrendi. Bilgilendirme yapılmaması üzerine boşa beklediğini anlayan onlarca vatandaş çileden çıktı. 

‘MAĞDUR OLDUK’ 

İşe geç kaldığı için ve gerekli bilgilendirmenin yapılmaması üzerine tepki gösteren bir vatandaş ‘Burada yaklaşık yarım saattir otobüs bekliyoruz, yol çalışması olduğu aklımıza gelmedi çünkü diğer bütün araçlar bu yol üzerinden geçiyor. Bu ihmalkarlıktır. Gerekli bilgilendirmenin yapılıp vatandaşında mağdur edilmemesi gerekiyordu.’ İfadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal