Zeytinburnu'nda Yangın Meydana Geldi: 1 Ölü

Zeytinburnu'nda 4 katlı bir binanın en üst katında yangın meydana geldi. Bir vatandaş itfaiye ekipleri kurtarıldıktan sonra kalp krizi geçirip vefat etti.

27.05.2021-12:18 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-12:22) Zeytinburnu'nda Yangın Meydana Geldi: 1 Ölü

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde talihsiz bir olay meydana geldi. Telsiz Mahallesi'nde gece yarısında yangın meydana geldi. 85/14 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın en üst katındaki evden dumanların çıktığını fark eden mahalleli yangını itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. 


YAŞLI ADAM EKİPLER TARAFIDAN YANGINDAN KURTARILDI 

Yangının çıktığı yere sevk edilen itfaiye ekipleri, merdiven aracılığıyla çıktıkları daire de meydana gelen yangına müdahale etti. Yangından çıkan dumandan etkilenerek ağır yaralanan 75 yaşındaki Rıfat Evrensel, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Polis ekipleri tarafından gerekli tedbirler alındı O esnada kurtarılan adamın eşinin olan biteni camdan izlediği dikkat çekti. 

YANGINDAN KURTULAN ADAM KALP KRİZİNE YENİK DÜŞTÜ

Sağlık ekipleri, ağır yaralı olarak kalbi duran Rıfat Evrensel'e ilk müdahaleyi ambulansta yaparak tekrar hayata döndürerek en yakın hastaneye kaldırdı. 

SORUŞTUMA SÜRÜYOR 

Hastaneye kaldırılan Rıfat Evrensel ekiplerin tüm çabalarına rağmen hastanede yaşamını yitirdi. İtfaiye ekipleri meydana gelen korkunç yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal