13.12.2023-11:54 (Son Güncelleme:13.12.2023-11:54)


1

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmezken şimdi de eski kocası Tolga Akış ile yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile bir mekanda birlikte eğlenmesiyle sosyal medyayı yıktı.



2

Ünlü şarkıcı 2021 yılında reklamcı Tolga Akış ile dünyaevine girmiş ancak ünlü çift henüz bir yılı dolduramadan boşanmıştı. Geçtiğimiz sene tek celsede boşanan çift artık yeni aşklara yelken açmıştı.



3

Bugünlerde Ali Can Ayyıldız ile birlikte aşk yaşayan Zeynep Bastık Arnavutköy'de bir mekanda arkadaşları ile yeni yılı kutlamak için partide bir araya geldi.



4

Yeni yıl partisinde ünlü şarkının eski eşi ve yeni sevgilisinin bir arada eğlenmesi dikkatleri çekti.



5

Mekan önünde MuhabirOnline muhabiriyle sohbet ederek yeni projelerinden bahseden Bastık'ın sevgilisi ve eski eşi ile yan yana olmasına dair sorulara "Yıl olmuş 2024 biz o kafalarda değiliz aştık bunları" karşılığını vererek sosyal medyanın gündemine düştü.



6

Şarkıcının bu açıklaması ise kısa sürede sosyal medyayı sallarken, Bastık için 'Bu kadar modern olmak istemiyorum', 'Bu nasıl bir rahatlık', 'Dünyanın çivisi çıkmış', 'Her şeyi normalleştirmeye devam edin' ve 'Ben mağarama dönüyorum' tarzında yorumlar yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr