ZEUM coin nedir? Colizeum coin projesi ve yol haritası

ZEUM coin nedir? Colizeum, sanal oyun ortamıdır. Birtakım aplikasyonlar ve çeşitli oyunlar içinde mevcuttur.

04.05.2022-23:46 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-23:46) ZEUM coin nedir? Colizeum coin projesi ve yol haritası

ZEUM coin nedir?

Colizeum, oyun indirme uygulamalarıyla benzeyen şekilde oyunları ve uygulamaları içeren dijital bir alandır.Colizeum, (a) Oyna-Kazan, (b) Tahmin Piyasaları, (c) Tokenize Turnuvalar, (d) Dikkat Pazarı için blok zinciri tabanlı altyapıya bağlantı sunar, tümü bir hizmet olarak, tümü tek tıklamayla dağıtma ile – Zincirleme ve şeffaf, etkileyicileri ve oyun geliştiricilerini aracılar, belirsizlikler ve şeffaf olmayan ödeme planları olmadan ürettikleri değerden tam olarak yararlanmaları için güçlendirmek için tasarlanmıştır.

Dikkat edilmesi gereken, Colizeum’un ana hattı oyun merkezli olması. İlhamı küresel gelişen oyun topluluklarından almakta. Temel değerimiz olarak topluluğa sahip olmak, oyuncuları zorlayıcı oyun becerileri, dikkatleri, topluluklardan ve erişimlerinden yararlanmanın seçeneklerini sunuyoruz.

Colizeum Token Projesi

Oyuncuların Colizeum Game Marketplace’e kaydolması gerekir. Kaydolmak ücretsizdir, ancak gösterilen oyunların önceliği, bir Oyuncunun bahis yaptığı $ZEUM miktarına bağlıdır. Böylece, $ZEUM hissesi oyuncuların dikkatini çekmeyi kolaylaştırır.

Turnuva Oluşturucu, turnuvayı ve ödül havuzu hedefini ayarlar. Bir turnuva oluşturmak için $ZEUM stake edilmesi gerekir. Daha yüksek $ZEUM hissesi olan Yaratıcılar tarafından düzenlenen turnuvalar, UX’te daha üst sıralarda yer alır ve oyuncuların dikkatini çekme olasılığı daha yüksektir. Ödül havuzunun ~%3’ü, turnuvanın bitiminden sonra Yaratıcıların cüzdanında sona erer.

Oyuncular, sabit bir minimum katkıyı veya daha yüksek bir katkıyı etkin bir şekilde yatıran bir $ZEUM ödül havuzu (delege edilebilir) oluşturmalı ve bir Oyuncu Kartı tutmalıdır. Destekte bulunulan miktar, eğer uygunsa (örneğin turnuvayı kazanarak) kişinin orantılı olarak tahsisini belirleyecektir. Toplam ödül havuzunun ~%90’ı, kazanan oyunculara (veya aynı şekilde, oyun içi başarılara dayalı daha egzotik bir kriteri karşılayanlara) dağıtılır. Colizeum, platformu sağladığı için Ödül havuzunun ~%3’ünü alır.

colizeum

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal