15.04.2021-16:30 (Son Güncelleme:01.05.2022-14:11)


1

Ece Erken

Ece Erken

Sunucu Ece Erken'in dayak yüzünden 2 defa yuvası yıkıldı.



2

Tuğba Özerk

 Tuğba Özerk

Tuğba Özerk, boşanma davasında verdiği dilekçesinde eşinin boyuna ve göğsüne sıcak çay fırlattığını belirtmişti.



3

Zeynep Tokuş

 Zeynep Tokuş

Zeynep Tokuş , 2005 yılında kocası jinekolog Alp Nuhoğlu'nun kendisini dövdüğü için boşanma noktasına gelmişti. Bu durumun ardından barışan çift, daha sonra yollarını ayırmıştı.



4

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya

Ünlü model Deniz Akkaya ise işletmeci Murat Aslan ile kızının babası Efe Önbilgin'den dayak yediğini söylemişti.



5

Arzu Yanardağ

Arzu Yanardağ

Tardu Flordun da kız arkadaşlarına şiddet gösteren ünlü isimlerden. Tardu Flordun, 2003 yılında kız arkadaşı Arzu Yanardağ'ın burnundan ısırarak hastanelik etmişti.



6

Feyza Aktan

Feyza Aktan

Hamileyken eşi Özcan Deniz'den şiddet gördüğünü söyleyen Aktan, "Evdeyken tartışma sırasında beni boğazımdan tuttu ve tokatladı" şeklinde konuştu. Boşanmak isteyen taraf Özcan Deniz'di. Dava tek celse de sonlandı. Özcan Deniz oğlunun velayetini almak istiyordu. Feyza Aktan da, Özcan Deniz'den şiddet gördüğünü iddia etti. 2 yıldır devam eden dava sürecinde yeni bir gelişme oldu.



7

Canan Ergüder

Canan Ergüder

Tardu Flordun'un sabıkaları bununla da kalmadı. 3 sene önce oyuncu kız arkadaşı Canan Ergüder'i dövdüğü için yollarını ayırmışlardı.



8

Pınar Dilşeker

 Pınar Dilşeker

Şarkıcı, çocuğunun babası iş adamı Çetin Yılmaz'ın kendisini dövdüğü boşanmıştı.



9

Meral Kaplan

Meral Kaplan

Meral Kaplan da kocası Erhan Kanioğlu'un kendisini dövdüğü iddiası ile boşanma davası açmıştı. Kanioğlu'ndan bir kız çocuğu olan Meral Kaplan, başından geçenleri "Bakıcım tarafından darp edildim. Eşim de ona yardım etti. Boşanmak istiyorum" sözleriyle anlatmıştı.



10

Eylem Toraman

Eylem Toraman

İbrahim Toraman, Eylem Toraman'ı darp etmişti. Bu durumun akabinde mahkemeden Futbolcu İbrahim Toraman için uzaklaştırma kararı verilmişti. Aynı zamanda avukat olan Eylem Toraman, İbrahim Toraman’la arasında olanları en başından şu ifadelerle anlattı: “Bir müvekkilim vasıtasıyla yollarımız kesişti. İlişkimizin üçüncü yılında hamile kaldım. İbrahim bebeğin doğmasını istemedi ve bebeği aldırmam için bana baskı yaptı. Ama ben dünyanın en büyük kimya şirketlerinden birinin Türkiye hukuk müdürüydüm. ‘Kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ve bebeğimi öldürmek istemiyorum. Bebeğin nikahlı bir şekilde dünyaya gelmesini istiyorum’ dedim. Bebeği kanunen aldırabileceğimiz zamanın dolmasına bir gün kala AVM’de kavga ettik. Bana ‘Çocuğu aldıracaksın, kalk hastaneye gidiyoruz’ dedi ve büyük bir tartışma çıktı. Bu görüntüler şu an mahkemede olduğu için paylaşamıyorum. Ona çok aşıktım…."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr