Zamlı emekli promosyonu ödemeleri kaç TL? Garanti Bankası zamlı güncel emekli promosyon ödemesi

2017 yılında bu yana emekli vatandaşlara maaş promosyonları sunulmaya devam ediliyor. Özellikle özel bankalarda promosyon miktarları 15.000 TL’ye kadar dayanmışken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklamayla kamu bankalarında da 12.000 TL’ye kadar promosyon imkanı sunulacak. Peki Garanti Bankası zamlı emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu?

26.03.2024-15:13 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-15:13) Zamlı emekli promosyonu ödemeleri kaç TL? Garanti Bankası zamlı güncel emekli promosyon ödemesi

Emekli vatandaşların, emekli maaşlarını aldıkları zaman ekstra ödeme alabilmeleri için 2017 yılından itibaren yeni bir düzenleme uygulanmaya devam ediliyor. Söz konusu olan düzenlemeyle vatandaşlar emekli maaşlarını tercih ettiği bankaya taşıyıp 3 yıl taahhüt vermeleri durumunda 15.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesinin sahibi olabiliyorlar. Özellikle özel bankalarda sunulan promosyon miktarları kamu bankalarına nazaran daha fazlayken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamayla kamu bankaları da zamlı promosyonlarını açıklamaya başladı. Kayseri mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan; kamu bankalarıyla anlaştığını ve beraberinde kamu bankalarının emekli promosyonlarının zam yapılacağı haberini duyurmuştu. Haberin peşinden ise kamu bankaları tek tek emekli maaş promosyonlarını düzenlemeye başladı. Peki Garanti Bankası zamlı emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu?

Zamlı emekli promosyonu ödemeleri kaç TL? Garanti Bankası zamlı güncel emekli promosyon ödemesi

Garanti Bankası zammı yeni promosyon ödemesi kaç TL?

Kayseri mitinginde yapılan açıklama sonrasında, kamu bankaları da emekli maaş promosyonlarına tek tek zam yapmaya başladı. En düşük miktarın 8.000 TL olacağını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra Garanti Bankası’da banka promosyonunu güncelledi. Emeklilere özel olarak 7.500 TL’ye varan nakit promosyon imkanı sunan Garanti Bankası, bu promosyona ek olarak emeklilere özel bir kampanya başlattığını da duyurdu. Belirli bir miktarda kredi kartı harcaması yapılması durumunda 1.000 TL’ye kadar bonus imkanı sunacağını paylaştı. Böylelikle Garanti Bankası tarafından sunulan emekli promosyon ödemeleri 8.500 TL’ye kadar çıkartılmış oldu.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal