Sıradaki Videolar
18 Nisan 2024 Perşembe 23:22 - (Son güncelleme: 17 Nisan 2024 Çarşamba 22:40)

Zalim İstanbul Fragman - 4. Bölüm - 2. Fragman

Zalim istanbul 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalim İstanbul dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalim İstanbul 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Fikret Kuşkan ve Deniz Uğur gibi ünlü isimlerin yer aldığı Zalim İstanbul 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ZALİM İSTANBUL 4. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Zalim İstanbul 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zalim İstanbul 4. bölüm 2. fragmanında; Cemre, Cenk'in sahneye kendisini sahneye çıkardığını öğrenince şaşırır. Cenk, Cemre'ye ahlaksız bir şekilde yaklaşınca ikili arasında yaşanan arbede karakola taşınır. Şeniz, Seher ve ailesinin bir anda gittiğini söyler ancak Agah gerçekleri öğrenir. Öte yandan Cemre, Nedim'e bir şeyler yapıldığını fark eder ve kimin yaptığını sorgular.

ZALİM İSTANBUL KONUSU

Zalim İstanbul dizisi Antakya'dan İstanbul'a uzanan hayatta kalma çabasını ekrana getirecek. Seher, Antakya'da üç çocuğu ile yaşamaktadır ve İstanbul'da olan büyük lojistik firmasının sahibi Agah Karaçay'la yaşamlarının kesişmesi yeni sınavları doğuracak.

Zalim İstanbul 4. bölümü ile 22 Nisan Pazartesi akşamı saat 19:45'te Kanal D'de...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR