Zafer Algöz'den Okan Bayülgen Açıklaması

Jülide Ateş'in sunduğu 40 programına konuk olan ünlü oyuncu Zafer Algöz, yıllarca birlikte çalıştığı Okan Bayülgen ile yollarını ayırmasının nedenini açıkladı.

16.10.2020-11:06 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-15:31) Zafer Algöz'den Okan Bayülgen Açıklaması

Zafer Algöz, Jülide Ateş'in sunuculuğunu üstlendiği 40 programına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Algöz, Okan Bayülgen ile neden konuşmadığını anlattı.

Samimi açıklamalarda bulunan Zafer Algöz, şu ifadeleri kullandı: ‘Benim ölçülerime göre Cem Yılmaz 25 senedir Türkiye’nin 1 numarası! Komedyen olarak, sinema filmleriyle, senaryolarıyla… Okan Bayülgen ile Zaga ve Televizyon Çocuğu döneminde beraber çalışmıştık, yönetmenimiz de Şafak Bakkalbaşıoğlu’ydu.

Oradaki konseptimizde yazılı bir metin yoktu, yazarlarla çalışmak istedik, kafamız onlara uygun değildi, yazdıkları bize hitap etmiyordu, bizim söylediklerimizi onlar yazamıyorlardı. Doğaçlama yapmaya karar verdik. Dudu Teyze benim bulduğum bir karakterdi, eskiden Cihangir’de oturuyordum, benim oturduğum evin tam karşı katında bir kadın vardı, bütün gün pencerenin kenarında oturup çay/sigara, oradan aşağı bakarak, çocukların oğlunun arabasına yanaşmasına sinir oluyordu. Kadın dikkatimi çekti, sonra da biz artık bunu kullanmaya başladık.

'BENİM NEDEN ADIM GEÇMİYOR'

Bir dönem geçtikten sonra şunu öğrendim ki, benim de yaratıcılığını üstlendiğim işlere Okan bize haber vermeden gidip noter üzerinden kendi üstüne almış. Ben de o zaman sordum, madem böyle bir şey yapıyorsun bizim niye adımız geçmiyor? Evet senin TV programında yapıyoruz ama benim niye adım geçmiyor? Televizyon dünyasının kuralları böyledir dedi, ben de ‘Kusura bakma Show dünyasının kurallarına göre değil, arkadaşlık dünyasının kurallarına göre hayatımı devam ettiriyorum’ dedim.

O dönem Dudu Teyze’ye reklam teklifi geldi, oradan da kendine ait bir para istedi. Onun da parası takdim ettik. Olaylar böyle olunca baktım iş arkadaşlık, dostluğun dışında farklı bir yere gidiyor, baktım ki tatsızlık olacak, bunlar yaşandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmanın anlamı yok. İşin tadı kaçtı. Kırgınlık olunca vedalaşalım dedik, vedalaştık’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal