06.01.2024-15:23 (Son Güncelleme:06.01.2024-15:23)


1

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, estetik tutkunluğu ile nam salmışken sık sık yaptırdığı yeni estetik operasyonlarla da gündeme geliyor. Neredeyse her geçen gün yaptırdığı estetikleri sosyal medya hesabından takipçileriyle ayrıntısıyla paylaşmayı da ihmal etmiyor.



2

Son olarak paylaştığı videoyla görenleri şoke eden Sayan, genç bir görünüme kavuşmak için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen bir sıvı enjekte ettirdiğini duyurmuştu.



3

Kimilerinin aksine, yaptırdığı hiçbir estetik operasyonu saklamayan hatta aksine tüm detaylarıyla takipçilerine sunan Seda Sayan, yaptırdığı bu son işlemle herkesi şoke etmiş ve oldukça dikkat çekmişti.



4

İşlemi yaptırmasının ardından kendisini video kaydına alan Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettirdiği işlemi açıklayarak anlatmıştı.



5

Ortaya atılan bir iddiaya göre bu yeni estetik furyasını gören Ajda Pekkan daha fazla dayanamadı ve Seda Sayan'ı arayıp 'Ben de istiyorum!' diyerek işlem hakkında bilgi aldı. Seda Sayan paylaşımında "Benim kadar uslu bir hasta yok. Bakın şu iğneler yapıldı. Hiç şımarıklık yapıyor muyum hocam? Şimdi biz ilk sünnet derisi enjekte ettik. Bu sefer ikincisi bu" sözlerini kaydetmişti. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre ise, Ajda Pekkan dayanamayıp 'Ben de istiyorum' diyerek işlem hakkında bilgi almak için Seda Sayan'ı aramış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr