Yüz Hatlarını Ortaya Çıkarmak İçin Yapılacaklar

Yüz hatlarını ortaya çıkarmak için yapılacaklar çoğu kadının merak ettiği bir durum olmaktadır. Peki Yüz hatlarını ortaya çıkarmak için neler yapılmalıdır?

23.06.2020-12:00 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-11:58) Yüz Hatlarını Ortaya Çıkarmak İçin Yapılacaklar

Her ne kadar zayıf olursanız olun, bazı insanları yüz hatları net olarak ortaya çıkmamaktadır ve yuvarlak bir yüze sahiptir. Bu durum pek çok kişiyi rahatsız etmektedir. Bu duruma karşı çok fazla estetik müdahale bulunsa da doğal bir çözüm arayanlar da vardır. Eğer siz de yüz hatlarınızı ortaya çıkarma konusunda doğal yöntemlere başvurmak istiyorsanız, işte tüm detaylar…

Bol Bol Sakız Çiğneyin

Sakız çiğnemek her ne kadar basit bir şey olsa da yüz hatlarını ortaya çıkarma konusunda muazzam etkiler yaratacaktır. Düzenli sakız çiğnendiği zaman çene doğal olarak egzersiz yapmış olacaktır. Böylece çene bölgesinde gözle görülür bir incelme oluşacaktır. Günde iki ya da üç kere sakız çiğnendiği zaman meydana gelecek etkilere inanamayacaksınız. Sakız çiğneme esnasında belirli birkaç çene egzersizi eşliğinde çiğnemek daha net sonuçlar doğuracaktır.

Göz Egzersizi Yapın

Yüz hatlarınızın keskin bir hale gelmesini istiyorsanız, sadece çenenizi çalıştırmanız gerekmiyor. Egzersizlere gözlerinizi de katmanız daha kolay bir sonuca erişmenizi sağlar. Gözlerinizin altında oluşacak olan sarkık deriler, göz egzersizi ile sıkılaştırılabilir. Bu da yüz hatlarını keskin bir şekilde ön plana taşır. Tek seferde 20 ila 30 kere gözlerinizi açıp kapatarak göz egzersizi yapabilirsiniz. Bu egzersizleri düşük sayılar ile başlayarak daha sonra arttırabilirsiniz.

Makyaj Hileleri ile Hatları Belli Edin

Yüz hatlarını ortaya çıkarmak için yapılacaklar arasında en kolay çözüm makyaj hilelerine başvurmak olacaktır. Egzersizler ile elbette ki yüz hatlarınızı daha belirgin bir hale getirebilirsiniz, fakat daha keskin bir sonuç elde etmek istiyorsanız ya da egzersizlere daha henüz başlamışsanız ve sonuç alma evresine geçmediyseniz, makyaj ile çözüme kavuşabilirsiniz. Makyaj ile özellikle elmacık kemikleri ön plana çıkarılabilir. Belirgin elmacık kemikleri oluşturmak için koyu renkli gölgelendirmelere başvurabilirsiniz. Allık kullanımını gölgelerin altına uygulamalısınız.

Dudak Bükme Egzersizi Yapın

Eğer keskin hatlar için çene bölgenizi daha fazla ön plana taşımak istiyorsanız, yapabileceğiniz bir egzersiz daha var. Dudak bükme egzersizi biraz komik olsa da kesinlikle sonuç elde edebileceğiniz bir yöntem! Bu egzersiz için suratınızı olabildiğince asmalısınız. Dudaklarınızı bükün ve tam 30 saniye bu şekilde durun. Bu hareketi birkaç kere tekrar edin ve daha sonra dudaklarınız ile dairesel hareketler yapın.

Boyun Egzersizi Yapın

Yüz hatlarını ortaya çıkarmak için yapılacaklar arasında bir diğer egzersiz türü de boyun egzersizi olmaktadır. Yine çene ve boyun bölgesine odaklanan bu egzersiz türü, boyunda ve gıdıda yer alan yağlanmalar için bir çare sunuyor. Keskin yüz hatlarına sahip olamama nedenleri arasında aşırı yağlanma olabilir. Bu durumda yağlanmadan hemen kurtulmak gerekmektedir. Tavana, yere, sağa ve sola doğru başınızı her pozisyon 10 saniye sürecek kadar çevirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal